facebook

Як змінювалися еталони краси в Україні протягом 100 років (відео)

Команда TиShow проробила грандіозну роботу: переглянула сотні ретро-фотографій, кадрів кінохроніки, величезну кількість старих журналів, культових фільмів і кліпів свого часу. У результаті були обрані знакові для країни образи, які втілювали знамениті актриси, співачки і просто видатні українки ХХ століття. Якщо ти будеш уважно дивитися відео, то напевно впізнаєш деяких з них.

ockv_-gvelg

Команда стилістів довго і копітко шукала автентичні прикраси, аксесуари і предмети гардеробу, які допомогли б моделі здійснити «подорож у часі». Стилісти-візажисти Аліна Дронова та Ірина Самолюк знайшли хустки і прикраси саме тих десятиліть, в яких вони з’являються у відео. Зверни увагу на аксесуари, адже вони унікальні!

Під час підготовки відео найжаркіша дискусія розгорілася навколо того, які образи брати в якості зразка: традиційні для сільської місцевості або міської? У підсумку команда ухвалила рішення почати з традиційних народних образів початку минулого століття і, повторюючи непросту історію нашої країни, поступово робити їх більш урбаністичними. Образ 2015 показує, що мода повторюється і ми повертаємося до своїх історичних коренів.

У цьому відео ви знайдете не тільки цікаві образи, але й натхнення для сучасних б’юті-експериментів, адже сьогодні в моді всі десятиліття ХХ століття!

Втім, краще один раз побачити! І обов’язково розкажи про нього друзям!

Макіяж: Ірина Самолюк
Зачіски: Аліна Дронова


Читайте також:  У мережу виклали відео Писаного Каменю з висоти пташиного польоту. ВІДЕО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.