facebook

У мережі з’явилося відео, де ФСБ інструктує Онищенка, що йому говорити про “переслідування” та “погрози”

Відео було записане під час візиту Онищенка до Москви

До редакції “Обозревателя” потрапило ексклюзивне відео, на якому видно нардепа втікача Олександра Онищенка.

x74325.jpg.pagespeed.ic.s-iRZPcqnW

За даними видання, відео було записане під час чергового візиту Онищенка до Москви.

На відео видно, що Онищенко проходить інструктаж перед інтерв’ю, в ході якого двоє невідомих розповідають йому, як виглядати переслідуваною “жертвою тирана”.

Згідно з інформацією, отриманою від наших джерел, в кожен з таких прильотів Олександр Раджабовіч-Романович переміщався в супроводі чотирьох офіцерів ФСБ, які поселили його в котеджному містечку Завидово, що належить МЗС РФ. Це елітний комплекс в 70 км від московської станції метро “Химки”.

“На відео чітко чути голоси двох різних людей, які повчають українського депутата, що і як говорити. Причому один із невідомих, володар яскравого українського акценту, грає роль ведучого, а другий – консультанта, що стежить за чистотою меседжів. Повторимося, ми не знаємо, де було знято це відео, але точно вже не в Україні, і вже точно укладається в ті кремлівські ідеологеми, які пан Кадиров (так “Обозреватель” називає Онищенка – Ред.) озвучував на російському ТБ”, – пише видання.

На відео чутно, як “ведучий” говорить: “Я там махну, я зараз не махаю там, ми поговоримо ще. … Ви повинні сказати, що я в своєму житті взагалі стільки всього пережив, і я розумію, що щось потрібно залишити дітям, пам’ять якусь, треба бути чесним, сісти і сказати правду в очі: мені погрожують, мені дійсно надсилають загрози, можете говорити, – можете не говорити, але я для себе прийняв рішення – я залишуся чесним. Все… І тепер коли я махну рукою, просто… я мовчу і через півтори секунди починається запис… Ви зараз не кажіть, що ви їх звинувачуєте, ви кажіть: “Мені вони погрожують””.

Читайте також:  Начальник управління культури міськвиконкому Мирослав Петрик стверджує, що в його однокімнатній квартирі живе восьмеро людей (відео)

На відео є ще один епізод “прямого ефіру”, в якому ведучий і Кадиров-Онищенко обговорюють НАБУ.

Як повідомляв 5.ua, у Нацполіції повідомили. що Інтерпол вирішить, чи оголошувати Онищенка у розшук у кінці січня.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.