facebook

Франківець розповів, чому не планує вигравати домашнє схуднення на відомому телешоу

На 16 тижні, за два кроки до фіналу, проект «Зважені та щасливі-6» залишив Володимир Телічак.

В ексклюзивному інтерв’ю сайту BIG.STB.UA учасник зізнався, що не планує боротися за головний приз домашнього схуднення. Чому учасник прийняв таке рішення? І як відреагував на те, що проти нього одноголосно проголосували всі?

ZSHH-16-vypusk-telichak

Володимир, так чому ж ви, все-таки, не плануєте вигравати домашнє схуднення?

Я вже переможець! З самого початку моєю метою перебування тут були дві цифри на вагах і я цього досяг. Мені не соромно приїхати додому і сказати дружині або кому завгодно, що я програв. Зараз я просто хочу утримати вагу і стати фізично здоровим чоловіком – з м’язами і без зайвого жиру. Обіцяю, що в кінці грудня приїду на ефір у вазі 85 кілограмів!

Це прекрасна мета! А що плануєте робити, коли приїдете додому?


Звичайно ж, побути з дружиною і дітьми. А ще у мене є блокнот, в якому я записав 150 пунктів, які повинен зробити вдома. Тому ми обов’язково поїдемо в похід і на ночівлю у гори, де я зійду на Говерлу. Це для мене дуже принципове питання.

Як ви відреагували, коли проти вас проголосували всі учасники одноголосно?

Я очікував, що голосування буде одностайним, але все одно мені було дуже прикро. Найскладніше було чути вибір своєї команди – Аркаші та Роми. Я зрозумів, що друзів не можна вибрати ні за день, ні за тиждень, ні за чотири місяці. Спілкуватися буду, звичайно, з усіма, але от чи стануть вони для мене друзями? Не знаю…

Ще дуже прикро було те, що я потрапив у номінацію з Оленою, і що мою долю на проекті вирішила Перімська, відправивши мене додому. Жодна з них не гідна бути у фіналі «Зважені та щасливі-6», а я – гідний! Я доводив це протягом усього проекту.

Читайте також:  Зважені та щасливі: сім’я з Калуша знову показала один з кращих результатів

ZSHH-16-vypusk-14

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.