facebook

Що нас чекає в 2017 році: прогноз від американського медіума Едгара Кейсі

Нострадамус 20 століття, як нерідко називають американця Едгара Кейсі, був відомим містиком, медіумом і цілителем.

Він прославився завдяки численними прогнозами, які найчастіше збувалися. Йому вдалося передбачити майбутні війни, економічна криза, що стався в 1929 році і прихід до влади Адольфа Гітлера. Пророцтва, залишені ясновидцем, продовжують збуватися досі, передає Ukr.Media.

285719_1

Передбачення Едгара Кейсі на 2017 рік


Його прогнози не були прив’язані до певних дат, проте є передбачення, які можуть збутися в 2017 році або пізніше. Найбільш хвилюючою темою для Едгара Кейсі було зміну клімату. Пророк стверджував, що з приходом нового тисячоліття Японія, Північна Європа і Америка підуть під воду.

Світ назавжди позбудеться Сан-Франциско і Нью-Йорка, а також більшої частини Гренландії. По всій планеті почнуться масштабні розломи земної кори, а в районі Карибського моря виринуть з-під води нові землі. Великі землетруси, які пройдуть в Південній Америці, істотно змінять карту Землі. В ході запеклої боротьби зі стихією в корені зміниться економічна та політична концепція по всьому світу.

Кейсі не забув згадати у своїх прогнозах на 2017 рік про глобальне потепління, яке стрімкими темпами пошириться по всій земній кулі. У тих місцях, де переважав помірний і субтропічний клімат встановляться тропіки.

Також на початку нового тисячоліття має з’явитися незвідана понадвитривала людська раса з поліпшеним ДНК. Ці люди зможуть самовідновлюватися і будуть витривалими. Медіум упевнений, що нова раса буде нести з собою якесь особливе призначення.

Читайте також:  Небесний феномен принесе нову енергію: знайдено незвичне пророцтво про закінчення війни в Україні

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.