facebook

Що не можна дарувати на Новий 2017- рік Вогненного Півня

Новий рік для тебе і твоїх друзів пройде приємніше, якщо всі отримають подарунки. Дізнайся, що не любить Вогненний Півень і що краще не дарувати під ялинку в 2017 році.

Що не можна дарувати на Новий 2017 рік Півня

Group of Christmas gifts in front of tree.

Вогненний Півень – покровитель 2017 року. А як говорять народні прислів’я “як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш“. Тому краще не дратувати “символ“ 2017 року і дарувати “правильні подарунки“, передає Ukr.Media.

Що не можна дарувати в 2017 році:

Зображення і скульптури кішок: півень – це в першу чергу птах, а страшним ворогом птахів є сімейство котячих. У 2017 році не радять дарувати будь-які предмети, пов’язані з кішками, а ось зображення птахів благотворно подіють на енергетику обдарованого (наприклад, браслети та картини з цим зображенням).

Не найкращим подарунком на 2017 рік Півня стане особиста фотографія. Такі речі не дарують в рамках, ні в альбомах, ні просто так. Фотографію можна віддати, але не в подарунок, а в обмін на щось. Подарувати свій портрет, по-перше, непристойно (нескромно), а по-друге, такий жест пророкує швидку розлуку.

Домашній текстиль “холодних“ кольорів . Взагалі теплі пледи та набори рушників завжди вважалися гарним подарунком на новий рік, але у 2017 році варто звернути увагу на колір. Подарунок яскравою і теплою забарвлення доведеться до двору, а ось холодні відтінки можуть принести невдачу у грошових питаннях.

Годинник . Це невідповідний подарунок не тільки в Новий 2017 рік, але взагалі. Як настінний, так і наручний годинник — символ стрімко минає часу. Подаровані годинники вважаються нагадуванням про швидкоплинність життя. Такий дар не принесе позитивних емоцій у Рік Вогняного Півня. Якщо ви самі отримали такий подарунок, то, приймаючи його, скажіть про себе такі слова: “Дар приймаю, але своє собі залишаю“.

Читайте також:  Волонтери просять допомогти придбати подарунок для доньки загиблого героя АТО з Франківська

Колючі і ріжучі предмети явно не оцінить Півень. Холодна зброя буде невідповідним подарунком на Новий 2017 Рік Півня. Енергія цього вогняного символу не поєднується з енергетикою холодної зброї, і тому такий подарунок може порушити цілісність енергетики обдарованої людини.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.