facebook

Прикарпатський міністр Насалик увійшов до ТОП-10 міністрів Уряду Гройсмана за кількістю невиконаних обіцянок

2016 рік для Кабінету міністрів під керівництвом Володимира Гройсмана можна вважати вдалим: кількість виконаних обіцянок виявилася вдвічі більшою, ніж кількість обіцянок зі статусом «не виконано». У відсотковому співвідношенні (серед обіцянок, що вже отримали статус станом на 14 грудня) реалізовані зобов’язання становлять 69%.

1851083


Вивчаючи персональну відповідальність членів уряду, слід подивитися в першу чергу на обіцянки його очільника. Володимир Гройсман виконав 18 зареєстрованих «Словом і Ділом» зобов’язань, при цьому провалив 3, ще 65 обіцянок чиновника перебувають у процесі виконання, пише Фіртка з посиланням на Слово і діло.

Що ж до підопічних Гройсмана, то тут у лідерах за кількістю виконаних зобов’язань опинилися В’ячеслав Кириленко та Степан Полторак з 13 реалізованими обіцянками на кожного, Арсен Аваков (12) і Павло Петренко (11).

Майже ті ж самі обличчя і в антирейтингу за кількістю невиконаних обіцянок. Одноосібним лідером там є Аваков (9 провалених зобов’язань), другий – Кириленко (5), третій – Ігор Насалик (5).

Серед міністрів, серед чиїх обіцянок наразі найбільше зобов’язань у процесі виконання, лідирує Павло Розенко: на виконання чекають 38 його обіцянок, йому на п’яти наступає Аваков (31), наступним іде Петренко (24).

https://media.slovoidilo.ua/media/infographics/3/27390/27390-1_uk_normal.png

 

Втім, абсолютні кількісні показники не відображають рівня ефективності міністрів. Якщо ж поглянути на відсоткове співвідношення виконаних і невиконаних обіцянок до загального масиву озвучених зобов’язань, виходить картина, наведена нижче.

Найбільш відповідальними міністрами чинного уряду станом на 14 грудня були міністр молоді та спорту Ігор Жданов (77% виконаних обіцянок), міністр юстиції Павло Петренко (63%), міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак (59%), міністр економрозвитку Степан Кубів (59%), міністр освіти Лілія Гриневич (55%).

Найбільший відсоток невиконаних обіцянок мають міністр агрополітики Тарас Кутовий (56%), віце-прем’єр В’ячеслав Кириленко (35%), голова МВС Арсен Аваков (30%), міністр інформполітики Юрій Стець (29%), віце-прем’єр – міністр регіонального розвитку Геннадій Зубко (27%).

Читайте також:  Ротару запідозрили в романі з молодим чоловіком: як виглядає

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.