facebook

Міноборони Індії: В Україні не зникали літаки Ан-32

Індійське відомство спростувало зникнення своїх літаків в Україні.

1603393




Міністерство оборони Індії спростувало повідомлення, що Україна не повернула індійським Військово-повітряним силам п’ять військово-транспортних літаків Ан-32 після модернізації. Про це йдеться в повідомлення Міноборони Індії, розміщеному на офіційному сайті відомства.

“Повідомлення в ЗМІ про індійські військові літаки, які нібито зникли під час модернізації, безпідставні. І це підтверджено ВПС Індії. Остання партія з п’яти Ан-32, які були направлені в Україну для ремонту, перебувають на заводі в Україні”, – сказано в заяві індійського відомства.

У Міноборони Індії додали, що в ході виконання контракту справді були затримки в модернізації літаків “у зв’язку з недоступністю окремих компонентів, що є результатом політичного протистояння між Україною та Росією”.

Україна розповіла, де знаходяться п’ять індійських літаків

Як повідомляв Кореспондент.net, раніше на держпідприємстві Антонов спростували заяви про нібито “зникнення в Україні у зв’язку з військовим конфліктом” п’яти Ан-32 індійських ВПС, модернізованих в рамках українсько-індійського військово-технічного співробітництва (ВТС) на потужностях ДП “Завод 410 ГА “.
За матеріалами: Интерфакс-Украина

Читайте також:  В Індії народився двоголовий малюк. Хто такі сіамські близнюки

Шукайте деталі в групі Facebook