facebook

В цю квартиру ніхто не заглядав 4 роки. Побачене там шокувало навіть рятувальників!

На голову не налазить…

Абсолютно жахливий випадок стався нещодавно в Єкатеринбурзі. Усуваючи текти в одному з стояків багатоквартирного будинку, працівникам комунальних служб довелося зламати замкнену квартиру.

Коли комунальники в супроводі поліцейських увійшли всередину, перед ними постала страшна картина: на ліжку в спальні лежала мертва господиня квартири, тіло якої перетворилося в мумію!

Померлої виявилася пенсіонерка 1945 року народження. За спогадом сусідів, коли вона працювала вчителькою. Жінка вела досить замкнутий спосіб життя, та й інші мешканці під’їзду мало спілкувалися між собою, тому ніхто і не помітив зникнення людини.., передає ЗМІ

286450_3

 

Судячи по платіжкам, виявленим в будинку,жінка померла ще в 2012 році. З якихось причин тіло жінки не розклалося, а муміфікувалося, так що ніхто з мешканців будинку в свій час не відчув характерного запаху і не забив тривогу.

Зараз тіло жінки знаходиться на обстеженні та експерти намагаються визначити дату смерті. А звичайних громадян турбує питання: «А що саме призвело до муміфікації?»

Багато хто небезпідставно вважають, що перешкоджають гниттю глибокі духовні переконання і чиста совість померлого. Недарма ж в історичних храмах зберігаються нетлінні мощі християн, зарахованих до лику святих!



Втім, вчені скептично дивляться на причину муміфікації. Вони кажуть, що цьому сприяють кліматичні умови, а також раціон, якого дотримувався небіжчик. І виявлення мумій при схожих обставинах час від часу трапляються…

А ти цікавишся життям своїх сусідів або ж теж не замислюєшся про це?

Читайте також:  "У неї почалися судоми та ротом пішла піна": У дитячому санаторії померла дівчинка

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.