facebook

Талановита прикарпатка пробилась до суперфіналу шоу “Танцюють всі” (відео)

Позавчора на телеканалі СТБ відбувся другий прямий ефір, в якому кращі учасники шоу “Танцюють всі – 9” відчайдушно боролися за вихід у суперфінал. Серед них – Ілона Федорко з села Вістова.

00-22-00-00-__large

Цього разу Ілоні Федорко та її партнеру Айхану Шижину довелося станцювати пасадобль.

Під керівництвом хореографа Андрія Дикого пара відточувала кожен рух. А їх історія була про любов людини до божества. Емоційна постановка допомогла розкритися учасникам з нового боку.

 

Окрім танцю з Айханом, Ілона виконала ще й соло.

“Коли я побачила, ким буде Ілона у своєму соло, не повірила своїм очам. Найсором’язливіша дівчина проекту, тиха, як мишка, а в душі, виявляється, розривається, як грім”, – прокоментувала соло танцюристки ведуча Лілія Ребрик.


Після виступу Дмитро Танкович запитав у дівчини, чи вміє вона кричати, сваритися, влаштовувати скандали і через що їй довелося останній раз вийти із себе.

“Я взагалі дуже спокійна, і перше питання, яке мені ставлять незнайомі люди, чи вмію я кричати. Я вмію кричати”, – відповіла Ілона.

Ведучий запропонував їй зробити це в прямому ефірі, бо не вірив, що дівчина це зможе. Ілона довго не зважувалася, але врешті-решт закричала.

Завдяки sms-голосуванню наша землячка несподівано потрапила у супер-фінал телешоу “Танцюють всі!”, хоча того дня судді і не відзначили її у своїх коментарях.

Читайте також:  Хто стане наступним "Холостяком" в 12 сезоні: розсекречено ім'я нового героя (фото Холостяка)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.