facebook

П’ятірка дурощів української політики за тиждень (відео, фото)

Інформаційний Акцент укотре підготував для наших читачів добірку  дивакуватих моментів із життя українського політикуму за останній тиждень. Пропонуємо нашим читачам топ-5 дурощів вітчизняних можновладців.

5 місце здобуває Надія Савченко, яка не припиняє давати поживу ЗМІ, суспільству і нашій редакції. Надія знову потрапила у наш рейтинг. На цей раз очікуванням чергових дурниць від нардепа посприяв голова ВРУ Парубій. Очільник парламенту розпорядився пересадити Савченко подалі від Тимошенко… І куди б ви думали? Прямісінько під руку до войовничого Володимира Парасюка.

Savchenko-i-uyavna-granata-e1482687205306


Савченко і уявна граната У соцмережах уже встигли оцінити почуття гумору Парубія та зичать Парасюку записатися до тренажерного залу. Горюча суміш як не як!

4 місце дісталося колишній «регіоналці» (однак редакція переконана, що колишніх «регіоналів» не буває) добродійці Гані Герман.

Герман готується до участі у програмі захисту свідків?Її чергова поява в студії одного з телеканалів викликала жваве обговорення. Пані Ганя продовжує й далі змінюватися до невпізнаваності: у соцмережах уже кепкують, що колишня близька подруга Януковича у такий спосіб готується до участі у програмі захисту свідків. Адже навряд би її впізнали глядачі, якби не титр із прізвищем на екрані.

3 місце по праву належить такій серйозній структурі, як СБУ і її голові Василю Грицаку. Як виявило журналістське розслідування, СБУ вдалося якимось чином закрити доступ до е-декларацій своїх працівників, мовляв – державна таємниця!

Настільки «державна», що навіть НАБУ, яке має їх перевіряти, також не має до них доступу! Нова когорта «недоторканних» в Україні.

2 місце і потрапляння у призери укотре вносить собі у залік Фейсбук-міністр Арсен Аваков. Проблема нагородної зброї, якою міністр масово «озброює» наближене до влади коло людей, уже дійшла до суду, який зобов’язав Авакова оприлюднити список осіб, що отримали в подарунок від нього зброю і яку саме. Втім, міністр вкотре дав зрозуміти всьому суспільству, якої ваги для нього українське законодавство і рішення суддів, тому надав журналістам папери, в яких замість прізвищ написано «особа», а замість моделі зброї – «пістолет», або «револьвер», хоча журналістами було виявлено, що часто дарувалася і потужнішу зброю.

Читайте також:  “Воїни світла”: медики на Вінниччині погодились ізолюватися з хворою на коронавірус дитиною, щоб її врятувати (фото)

<Жодних імен і моделей Відвертий плювок в обличчя ЗМІ, суспільства, судової системи та законодавства – міністр МВС у всій красі!

1 місце, на думку редакції, отримує ще одна «зозуля» української політики, але тепер не «кремлівська», а «сміттєва». По праву «золото» передаємо міському голові Львова – Андрієві Садовому. Останній умудрився здобути всеукраїнський рейтинг негативу через власну місцеву безгосподарність, бо уже котрий місяць львівське сміття незаконно висипають усією країною. Але цього разу Садовий отримав на горіх не від будь кого, а від самих львів’ян: мешканці мікрорайону Рясне у Львові виявили своє обурення чинному меру і зустріли його «коридором ганьби» під характерні вигуки.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.