facebook

В Україні заборонили відомий засіб від грипу

На всій території  України введена заборона  на популярні таблетки від грипу «Gripex NOC», виробництва компанії «Фармація Інтернешнл Інк.», США.

086fa8474a77dda09d819d6b1e8b8cc31482694649


Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками ввела повну заборону на продаж, зберігання і реалізацію лікарського препарату «Gripex  NOC». Отож, заборона  на лікарський препарат введена через повідомлення від правоохоронних органів. Виявлена партія даного препарату на безліцензійних складах. Препарат «Gripex NOC» є незареєстрованим в Україні.

У зв’язку з цим Держслужба своїм розпорядженням зобов’язала всі суб’єкти держвласності, що здійснюють реалізацію, зберігання та застосування даного препарату терміново перевірити наявність забороненого препарату і зняти його з продажу й знищити. Аптеки також зобов’язались відразу ж виконати всі вимоги щодо заборони препарату.

Нагадаємо, що Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками заборонила продаж популярного препарату “Афлубін”. Він застосовувався для лікування ГРВІ та грипу.

Читайте також:  Ціни на газ для населення 6,99 грн немає. Зеленський та Шмигаль вчергове нам брешуть

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.