facebook

Брат «замовив» брата. Поліція розслідує шокуюче вбивство

Відмова реєструвати у квартирі сина і дочку мало не завершилась трагедією, коли молодший син вирішив замовити вбивство брата.

60031ab37d53504ee7862316e66f15f1

Як повідомив керівник Нацполіції Вадим Троян, трагедія розгорнулась у Вінниці. Батько, який проживав з молодшим сином у квартирі, відмовлявся зареєструвати там дочку і старшого сина, які також претендували на житло. Голова сімейства навіть через суд намагався позбавити частки власності дочку.

Конфліктна ситуація переросла у з’ясування стосунків. Старший син, захищаючи сестру, підняв руку на батька.

Аби помститися старшому братові, вінничанин наважився на злочин та замовив його вбивство. Ціна питання – 10 тисяч гривень. Виконавець – раніше судимий. Спочатку планувалося вбити усю родину старшого брата разом з дружиною та дочкою. “Помилували” та обмежились лише чоловіком,
– розповів Вадим Троян.


Отримавши інформацію про можливе вбивство, у поліції інсценували його. У якості підтвердження передали замовнику фотографії закривавленого чоловіка.

22-річний вінничанин передав виконавцю аванс за вбивство рідного брата у розмірі 2 тисяч гривень. Ще 500 він заплатив за фотографії з місця злочину. Решту грошей мав передати пізніше. Однак його затримала поліція. Тепер підозрюваному загрожує від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Читайте також:  На Чернігівщині знайшли розстріляне та спалене авто: загинуло подружжя та 4-річна дитина

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.