facebook

10 ознак того, що чоловік налаштований на тривалі стосунки

Кожна пані хоча б раз ставила собі питання: чи дійсно з тією людиною у неї відношення? Щоб не мучитися сумнівами і не чекати швидкого розлучення, можна розглянути декілька понять про те, наскільки той або інший партнер підходить для спільного буття.

yakwo-mama-starsha-za-tata


У багатьох створилося власне уявлення про те, якими мають бути близькі стосунки. У тому випадку, коли укладений законний шлюб, ситуація зрозуміліша. Проте існують моменти, коли зустрічі людей тільки почалися і виникають питання, наскільки ж це усе серйозно.

Супутникам важливо зрозуміти, чого саме вони чекають від цих стосунків. Не варто починати розмову на подібну тему після тижня знайомства, слід дочекатися, поки зв’язок зміцніє. Після закінчення декількох місяців можна спокійно обговорити те, що відбувається і упізнати наміри кожного. У більшості випадків вони схожі між собою і немає причин для зайвих занепокоєнь. Якщо є бажання зрозуміти усю серйозність ситуації і визначитися з точним вибором, для цього існує 10 перевірених способів.

1. Бойфренд дзвонить регулярно і призначає зустрічі, тому що сам бажає побачитися.

Коли людина обговорює побачення над силу, не варто йому нав’язувати своє суспільство, оскільки рано чи пізно це приведе до розлучення. Якщо чоловік уникає приводу зустрітися, придумуючи на цей рахунок різні відмовки і виправдання, негайно треба переглянути відношення до нього. Можливо, цей типаж не заслуговує на підвищену увагу на свою адресу.

2. Коли чоловік перебуває в захваті від спільного проведення часу, напевно взаємовідносини мають непогане майбутнє. Проте треба бути повністю упевненою, що в житті нового партнера є присутньою тільки одна жінка. Якщо хлопець розривається між двома дівчатами, не варто витрачати свій час на безнадійні зустрічі.

Читайте також:  Вже з жовтня: Примусова мобілізація чоловіків кому за 30

3. Прояв турботи і занепокоєння – одна з ознак, що показують, що супутник не просто захоплений, а в його планах є присутнім щось більше. Один сексуальний потяг у більшості випадків не приводить до доброго результату розвитку відносин. Чоловік повинен оцінити не лише зовнішню, але і внутрішню красу. Коли це станеться, зустрічі починають розвиватися більше нестримно.

4. Побачення стають все частіше, чоловік готовий кинути усі свої справи заради зустрічі з обраницею.

Якщо на вихідні його не цікавлять особисті плани, віддаючи перевагу спільним поїздкам, це означає, що стосунки перейшли на іншій, серйозніший лад. Як тільки хлопець починає відчувати зобов’язання перед жінкою, можна сміливо вважати, що союз буде тривалим.

5. Під час походу в кіно або до друзів, бойфренд дивиться тільки на пані, з якою прийшов, він не прагне доставити їй незручності, звертаючи свою увагу на інших жінок, це може означати лише одне – людина дійсно зацікавлена в розвитку стосунків. Йому по-справжньому важливі спільні зустрічі. Звичайно, тепер можна заспокоїтися і не переживати за подальший розвиток любові, проте не варто розслаблятися, оскільки часто буває, що воднораз ситуація міняється у зворотний бік.

6. Чоловік регулярно запрошує на прогулянки, спільні вихідні удвох.

Це теж дуже хороший знак, можливо, йому простіше спілкуватися без присутності сторонніх осіб, або супутник хоче більше часу проводити разом. Самотність допомагає зрозуміти, наскільки вони підходять один одному і що з цього може вийти. Партнерам необхідно більше спілкуватися.

7. Коли дівчина хворіє, а хлопець виявляє цікавість і намагається докласти усі зусилля для швидкого одужання. По поведінці бойфренда можна судити, наскільки стосунки йому важливі.

8. Під час зустрічей він спілкується тільки з жінкою, а не постійно сидить наодинці, втупившись в телефон.

Читайте також:  Був під кайфом, коли вбив немовля: через ДТП біля Рівного судитимуть водія BMW (ФОТО)

9. Чоловік намагається здивувати вчинками або зробити незвичайний сюрприз доставити радість. У такому разі стосунки будуть дуже міцними і барвистими.

10. Бойфренд дарує подарунки, квіти. Презенти можуть бути необов’язково дорогими, головне, прийняти будь-яку дрібницю з радістю, чоловікові буде дуже приємно, внаслідок чого він захоче доставити більше позитивних емоцій надалі.

Розглянувши усі пункти, стосунки стали викликати сумніви? Не варто відразу починати давити на людину з метою добитися відповіді про серйозність подальших зустрічей. Треба набратися терпіння і почекати трохи часу. Можливо, ця розмова поставить обранця в невміле положення. Коли внутрішній голос підказує, що стосунки приречені, тоді не варто тягнути, бажано прямо запитати, до чого все може привести.

Якщо чоловік почне уникати відповіді або намагатися перевести тему, це може означати, що відношення не представляють для його особливого значення, а розмови про майбутнє йому не цікаві. Не треба витрачати сили подібного роду людей, жінка гідна більшого. Значить, нині ще не зустрівся той єдиний, який по праву оцінить усю значущість своєї половинки. Жінка продовжує шукати того, хто цінуватиме кожну спільно проведену мить.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.