facebook

Ось для чого потрібен цей таємничий роз’єм в ноутбуці – ні за що не здогадаєшся..

Напевно, не раз ловив себе на думці, що призначення якоїсь кнопки чи отвору на твоєму гаджеті раптом виявляється тобі незрозумілим…. виявляється, це дуже корисний отвір, до якого, правда, нічого не підключається.


287089_1

І справді, що це за дірка з купою блискучих ніжок всередині? Ні один з роз’ємів, які в тебе є, до неї не підходить.., передає ЗМІ

Давай познайомимося з ще одним представником «загадкових» слотів, чиє призначення не зовсім зрозуміло. Отже, подивися уважно на свій ноутбук: на його корпусі обов’язково знайдеться ось така штука. Зазвичай вона розташована поруч з мережевими або USB-портами.

Вона ще може знаходитися тут. Знайшов?

Виявляється, це дуже корисний отвір, до якого, правда, нічого не підключається. Це спеціальний роз’єм для замка, який носить назву «кенсінгтонський».

По суті справи це протиугінний засіб, який дозволить прикріпити ноутбук або інше цифрове пристрій до якоїсь нерухомої поверхні типу столу або металевої труби. Схоже на те, як ти «пристібаєш» велосипед, щоб його не вкрали.

Отже, ти вставляєш замок в цей слот і йдеш собі по своїх справах. Щоб «викрасти» ноутбук його неминуче доведеться зіпсувати, а кому потрібна неробоча техніка? Хіба що на запчастини…

Втім, це крайня міра. Особисто ми ніколи не бачили ноутбуки, які хтось закривав би з допомогою кенсінгтонського замку. Напевно, саме тому призначення цієї слота для багатьох залишається загадкою.

Вся принадність ноутбука в його портативності: кому прийде в голову залишати його де-то, якщо завжди можна забрати з собою? Але якщо раптом ти зіткнешся з подібною проблемою, то будеш знати, як тобі діяти!

Читайте також:  Старець розрізав цибулю навхрест і поклав її в чай... Дізнавшись причину, я зробив так само!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.