facebook

В Івано-Франківську стартує програма експрес-схуднення за 60 днів “Схуднемо разом”

В Івано-Франківську стартує програма експрес-схуднення за 60 днів “Схуднемо разом”. З 8 січня до 8 березня кваліфікований інструктор спортивного клубу “Sport Town” Назар Іванчук проводитиме комплексні тренування з франківцями, які бажають швидко схуднути. Окрім занять у спортзалі, тренер підбере індивідуальну програму правильного харчування, а також проводитиме лекції про здоровий спосіб життя.

dieta+pohudenie+98814032604_148312146975


Хто такий Назар Іванчук, що це за програма і чим вона відрізняється від звичайних тренувань, дізнавався журналіст 0342.ua.

Готуючись до інтерв’ю, шукала про тебе інформацію, розпитувала клієнтів спортклубу. І мушу зробити комплімент, всі тебе дуже хвалять, вже й самій захотілося на тренування. Тож, для початку розкажи про себе? Про роботу тренера у залі?

Спортом я почав займатися з 6-ти років. До 16-ти років я професійно займався вільною боротьбою, але через отриману травму про цей вид спорту довелося забути. Тоді ж вирішив допомагати людям у тренажерному залі. Почав з того, що тренував своїх друзів. А вже в 19-ть років став персональним тренером. У “Sport Town” прийшов працювати у березні 2015-го. Пригадую, що тоді впродовж 6-ти місяців клієнти не дуже хотіли зі мною займатися. Казали, що в мене дуже важкі тренування і тікали (сміється, — ред.). Але щоб досягти успішних результатів потрібно важко працювати над собою і побороти лінь. І це ще більше надало мені стимулу. Щодня я тренував по 10 своїх друзів. І разом з ними вдосконалював й себе. У мене кожне тренування різне. Роблю я це для того, щоб випробувати на собі найновіші методи і програми тренувань, які вивчаю кожного дня у найпопулярніших американських тренерів. Я вільно володію англійською мовою, тож проблем з цим немає.

Читайте також:  Франківські райдери відкрили сезон катанням у міському парку. ФОТО

Звідки така пристрасть до спорту?

Це все з дитинства. Ще з раннього віку мій батько почав закладати в мені характер. Він сам усе життя професійно займався боксом та гирьовим спортом. Але у зв’язку з травмами і важкими часами, а тобі були 90-ті роки, йому довелося покинути спорт і зайнятися бізнесом. Відтак, він вирішив свої мрії втілити у дітях — мені та моєму старшому брату. Мені довелося покинути вільну боротьбу, а брат став майстром спорту з вільної боротьби. Та не зважаючи на це, я не здався. Спорт — це моє життя!

Розкажи про програму схуднення. Як виникла ідея працювати з клієнтами за цією програмою і чим вона відрізняється від звичайних занять у спортзалі?

Працюючи тренером у тренажерному залі, я зрозумів, що хочу допомагати людям боротися з проблемою ожиріння. Вивчаючи різні програми експрес-схуднення, виникла ідея зробити в Івано-Франківську щось подібне до “Зважених і щасливих”. Адже, коли людина за такий короткий термін досягає відповідних результатів, вона справді стає щасливою, позбувається комплексів, вільніше себе почуває і в неї піднімається самооцінка. А спостерігаючи за цим, ти розумієш, що твоя робота не була даремною.

Ця програма унікальна тим, що має комплексний підхід. Вона розрахована на 2 місяці і включає заняття у тренажерному залі тричі на тиждень під наглядом тренера, а також лекції щодо здорового способу життя і правильного харчування. Окрім цього, для кожного учасника я складаю індивідуальну програму харчування. Якщо людина дотримуватиметься усіх моїх рекомендацій, то за 2 місяці вона може схуднути на 10-15 кг.

Це ж такий стрес для організму. Чи не зашкодить це здоров’ю?

Не зашкодить. За освітою я лікар, вивчав медицину з 16-ти років. Можу точно сказати, що без шкоди для здоров’я можна схуднути на 2 кг в тиждень. А в плюс до всього, спорт, правильне харчування і зоровий сон навпаки дозволяють зміцнити здоров’я.

Читайте також:  На Прикарпатті 67-річний водій збив сімейну пару

У який час проводитимуться заняття і скільки людей буде в одній групі? 

Групи будуть сформовані з 3-5 чоловік. Заняття для кожної групи проводитимуться у понеділок, середу та п’ятницю у визначений час. Це на 9:00, 12:00, 15:00 та на 18:00. Щонеділі будуть проводитися лекції і семінари.

Тримаю у раках твій флаєр про цю програму. Тут пише, що за кожен “-1 кг” — подарунки. Це також своєрідна мотивація. Що ж це за подарунки?

Розкривати усіх секретів я не буду, нехай залишиться інтрига. Скажу лише, що подарунки будуть різноманітні — від персональних тренувань до подарунків на суму 10 000 грн.

Тож, якщо ви бажаєте за короткий термін позбутися зайвої ваги, підтягнути тіло і ставши на ваги побачити омріяні цифри, записуйтеся на тренування за спеціальною програмою експрес-схуднення. Контактні дані наведені на фото:

As0_EwAGVRY

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.