facebook

Старець розрізав цибулю навхрест і поклав її в чай… Дізнавшись причину, я зробив так само!

Чоловік всяку хворість міг вилікувати і словом допомогти, а хто страждав від болю в животі, тому він казав такі ліки робити..,


287482_1

Цю історію мені розповіла родичка по бабусиній лінії. У 20-х роках позаминулого століття в одному із сіл Тверської губернії жив старець, доброї душі людина. Чутка йшла про нього по всьому краю: вмів чоловік і всяку хворість вилікувати і словом допомогти, а хто страждав від болю в животі, тому він казав такі ліки робити.., передає Ukr.Media.

Дискомфорт в кишечнику

ІНГРЕДІЄНТИ

  • 1 цибулина
  • 200 г завареного чаю

ПРИГОТУВАННЯ

  1. Очисти цибулину від лушпиння.
  2. Розріж цибулину навхрест, але не до кінця, щоб вона не розпалася на частини.
  3. Помісти цибулину в склянку з гарячим чаєм і дай їй настоятися 5-10 хвилин. Вживай напій всякий раз, коли з’являється відчуття дискомфорту в кишечнику.

Дійсно, дискомфорт в кишечнику може застати нас в самий невідповідний момент, коли під рукою немає рятівної таблетки або ліків. Цей метод допоможе позбавитися від болю в животі, порушення в роботі кишечника і дасть можливість нормалізувати стілець.

Цікавий факт: у чашці з чаєм цибулина завжди повертається хрестом вгору. В цьому, напевно, і є сила дієвого напою! Багато люди пробували просто кришити цибулю в чай — не допомагає…

Читайте також:  Як вберегти себе від крадіжок на вулиці та в транспорті - поради

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.