facebook

В Івано-Франківську у Новорічну ніч п’яні молодики вчиняли бійки та розпилили у наповп перцевим балончиком

Безпеку новорічного свята у центрі міста забезпечували працівники «Муніципальної варти» Івано-Франківська разом з Патрульною поліцією та Національною гвардією України.

75a7958ce092049


Аби зменшити загрозу травмування, на територію Вічевого майдану працівники варти не пропускали людей із алкоголем у скляних пляшках. Та незважаючи на це, багато франківчан ховали пляшки під одягом та проносили їх до ялинки, пише Фіртка з посиланням на сторінку у соцмережі “Муніципальної варти”.

Також правоохоронці виявили осіб, які підривали у натовпі петарди. Учасники Війни на сході України, які свого часу отримали контузії, а зараз працюють у «Варті», проводили аргументовані профілактичні бесіди з ними. Після цього молоді люди добровільно віддавали свої вибухові запаси. Вони обіцяли, що надалі поважатимуть право громадян не бути оглушеними на вулицях мирного міста.

Також «Муніципальна варта» разом з патрульними поліцейськими припинила близько десятка бійок та конфліктів молодих людей у нетверезому стані. Під час одної з них, невідомий чоловік побризкав у натовп перцевим балончиком. Під сльозоточивий газ потрапили і нацгвардійці, і поліцейські, і один працівник «Муніципальної варти».

Читайте також:  Підозрюваних в стрілянині у середмісті Івано-Франківська взяли під варту

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.