facebook

Переможниця “Холостяка-6” “отожгла” на Новий рік у Черкасах

Олена Лесик стала провідною у популярному закладі міста.

Переможниця найромантичнішого шоу країни “Холостяк-6” Олена Лесик зустріла Новий рік разом зі своїм коханим, Іраклі Макацарія. Вся справа в тому, що молоді люди дуже зайняті, тому часто їм доводиться жертвувати особистим життям на благо роботи.

287736_1

Цього разу на заваді зустріти разом прекрасне свято Новий рік стала зайнятість красуні. Дівчину запросили на роль ведучої одного з нічних клубів міста Черкаси.

287736_2


 

Модель була в ролі Снігуроньки вечора, і радувала глядачів на пару з відомим ведучим на радіо Yaroslove. Хлопцям вдалося запалити публіку з першої секунди появи на сцені.

 

Яскравий костюм, стильний макіяж, промениста посмішка Олени – все це засліпило гостей закладу. У своїх соціальних мережах зірка поділилася теплим коментарем: “Неймовірні враження від жителів міста Черкаси. Дуже веселі, чуйні, добрі, дружні і в міру обезбашенних! Я впевнена, що сьогодні клуб Manhattan було чути в усьому місті! Окреме спасибі клубу Manhattan за довіру!Як сказав мій друг Yaroslove music : Міняємо розум і сприйняття світу. Звертайтеся! З Новим роком любі!”.

Читайте також:  В Італії добре, але в Україні краще. Чому я повернулась додому через три місяці

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.