facebook

Дві тонни вареників та кутя із халвою: чим частуватимуть волонтери захисників на Світлодарській дузі

Такий смачний презент має прибути на позиції військових напередодні Різдва

Вінницькі волонтери повезли бійцям на передову понад 2 тонни вареників, куті, домашньої ковбаси, води, фруктів, теплих речей та медикаментів. Господині готували захисникам переважно Різдвяні страви. Передали також сухофруктів на узвар, передає “5 канал”.

x93749.png.pagespeed.ic.VepfViR2cS

Володимир Маліцький – батько шістьох дітей. У зону АТО їздив півсотні разів. Цього разу повезе на Різдво бійцям домашнє копчене м’ясо, ковбасу, шашлики та інші смаколики для бійців.

“Збираємо всім людом. У мене 12 кумів, вони приходять, начиняють ковбасу, печуть пироги. В кожному цьому (виробі) є маленька душа, бо це робиться для них, для тих захисників, що там нас захищають”, – каже волонтер.

Господині наліпили вареники з різними начинками. Частину зварили, іншу заморозили. Передали салати, м’ясні страви, приготували кутю, щедро оздобивши блюда халвою, медом та горіхами. Разом із теплими речами та медикаментами волонтери зібрали понад 2 тонни допомоги. Поклали туди і вітальні листівки, які написали місцеві дітлахи.

Волонтери зобов’язуються доправити допомогу на передову напередодні Різдва і планують привітати бійців, які тримають оборону на Світлодарській дузі.



Читайте також:  В Україні хочуть скасувати "класичну прописку"

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.