facebook

Прогноз самопочуття на 6-12 січня: варто прислухатися

Як нам вберегтися від хвороб і чого остерігатися у ці дні?

8916cbb558d4f1fade97bf1aecb6e05b

П’ЯТНИЦЯ (06.01). Можуть турбувати головні болі, безсоння. Гарний час для візиту до психолога або психотерапевта. Слід берегти очі, особливо представникам Овна і Водолія. Показані процедури, що сприяють очищенню нирок і сечового міхура. Це варто взяти на замітку тим, хто народився під знаками Терезів і Скорпіона. Обмежуйте жирну їжу та солодощі.

СУБОТА (07.01).



Уникайте перевтоми, так як можуть турбувати головні болі, безсоння. Бережіть очі і зір, особливо це стосується представників Овна і Водолія. Можна записатися на прийом до невролога, психолога. Гарний час для лікування захворювань серцево-судинної системи, нирок і сечового міхура. Слід обмежувати жирну їжу і алкоголь. Намагайтеся вчасно лягати спати, достатньо гуляти на свіжому повітрі. Підвищується ймовірність травм.

НЕДІЛЯ (08.01). Уразливі горло і голосові зв’язки, особливо у представників Тельця і ​​Близнюків. Корисні інгаляції, прогрівання, полоскання. Гарний час для лікування захворювань шлунково-кишкового тракту, що слід взяти на замітку представникам Рака і Діви. Рекомендуються відварні і тушковані овочі, нежирне м’ясо, яблука, сухофрукти, кисломолочні продукти.

ПОНЕДІЛОК (09.01). Не слід вживати холодні продукти і напої, так як можуть загостритися ларингіт, тонзиліт. Найбільш уразливі люди, які страждають хронічними захворюваннями ЛОР-органів. Ослаблений хребет, так що краще не допускати фізичних перевантажень. В першу чергу це стосується представників Овна, Тельця і ​​Близнюків. Рекомендується посидіти на розвантажувальній дієті.

ВІВТОРОК (10.01). Бережіться травм! Може погіршитися стан у людей, які страждають на бронхіт, астму. Близнюкам і Козерогам рекомендується дихальна гімнастика. Гарний час для процедур, що сприяють очищенню печінки. Це варто взяти на замітку тим, хто народився під знаками Стрільця і ​​Риб. Корисні будь-які свіжі фрукти.

Читайте також:  Кличко отримав травму і не зможе провести бій

СЕРЕДА (11.01). Рекомендуються процедури, що поліпшують стан печінки і жовчного міхура. Це не варто упускати тим, хто народився під знаками Козерога і Риб. Підвищується ймовірність травм, особливо уразливі руки і ноги. Може загостритися остеохондроз. В першу чергу слід берегтися представникам Овна і Близнюків. Включайте в раціон продукти, багаті кальцієм: сир, твердий сир.

ЧЕТВЕР (12.01). Вдалий період для лікування захворювань хребта, що може бути актуально для представників Близнюків і Рака. Ослаблений шлунково-кишковий тракт, краще відмовитися від жирного, гострого, смаженого. Слід також виключити алкоголь, міцні чай і каву. Гарний час для лікування зубів. Показані косметичні процедури, що поліпшують стан шкіри і волосся.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.