facebook

5 ознак того, що ви подобаєтеся чоловікові

Ви ловите себе на тому, що думаєте про цього чоловіка частіше, ніж про інших знайомих. Але робити перший крок ви не ризикуєте: раптом ви йому байдужа? Називаємо очевидні ознаки того, що ви йому подобаєтеся!

b14d993ddb09ffc0b0c06a4b449c0874
Скільки відносин так і залишилися нездійсненими фантазіями тільки тому, що двом людям не вистачило сміливості підійти один до одного! Але ж може бути, ваш колега або сусід – ваша доля? .. Що вам заважає підійти першою і, скажімо, запросити вподобаного чоловіка в кіно або на прогулянку? Звичайно, заважає страх бути знедоленою, адже в нашій культурі так заведено, що саме чоловік повинен проявити ініціативу. Ви згодні поставити своє щастя в пряму залежність від стереотипів і шаблонів? Якщо немає – починайте діяти! А ми підкажемо вам, які ознаки говорять про те, що ви йому небайдужа!

У розмові він часто використовує ваше ім’я.



Якщо ви подобаєтеся чоловікові, звук вашого імені для нього – найприємніша музика, адже це ваше ім’я! Тому він вживає його якомога частіше: йому приємно вимовляти ваше ім’я.

– Прагне доторкнутися до вас. Це може бути абсолютно невинний дотик, на кшталт зіткнення плечима або рукостискання при зустрічі. Можливо, за допомогою тактильного контакту, який не сприймається нашим суспільством як посягання, чоловік намагається скоротити фізичну дистанцію між вами. А можливо, дотик до вас йому настільки приємно, що він не може втриматися.

– Ігнорує інших жінок, коли ви поруч. Де б ви не знаходилися – в офісних кімнаті або на вечірці, – чоловік ніби не помічає оточуючих жінок. Якщо він в даний момент захоплений саме вами, він абсолютно спокійно не помітить оголених колін дівчини, що сидить поруч, і не зверне уваги на відвертий флірт з боку співрозмовниці. Звичайно, якщо ця співрозмовниця – не ви.

Читайте також:  Їжа, яка «краде» вашу молодість: продукти що викликають«старіння»

– Його в першу чергу хвилює ваша реакція. Якщо ви в компанії, і ваш чоловік щось розповідає іншим, він в першу чергу дивиться на вас: оцінили ви його гумор, чи сподобалося вам те, що він сказав? Розповідаючи всім, він дивиться на вас.

– Його друзі і знайомі запитують у вас про нього. Це можуть бути абсолютно нешкідливі питання, на кшталт: “А він точно сьогодні прийде до мене на вечірку?” або: “Чому його сьогодні не було на роботі?” задаючі питання начебто впевнені, що ви знаєте про все, що відбувається в його житті! Можливо, вони вже давно “одружили” вас в своїх розмовах і плітках про вас, а можливо, задаючи такі питання, намагаються підштовхнути вас один до одного. Подумайте: напевно, навколишні бачать, що ви можете стати ідеальною парою!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.