facebook

Пушилін пообіцяв створити підпільну мережу «ДНР» по всій Україні

В понеділок, 9 січня, один із лідерів «ДНР» Денис Пушилін розкрив «наполеонівські плани» псевдореспубліки заполонити всю Україну, створюючи на її території так звані «ланки»

288531_1

Один із керівників самопроголошеної «ДНР» розповів, що представники республіки планують вже найближчим часом відкрити свою «ланку» в Слов’янську, який на сьогоднішній день є підконтрольним офіційному Києву.

«На сьогоднішній день у Слов’янську проживає сімнадцять осіб, які є представниками суспільного руху «Донецька Республіка», – наголосив Пушилін.

Пізніше такі ж осередки терористичного угруповання планується відкрити й в інших українських містах – всюди, де є прихильники так званої Донецької народної республіки.

СБУ наразі ще жодним чином не прокоментувала дану інформацію.

Слід відзначити, що наприкінці серпня 2016 року в чеському місті Острава було відкрито громадську організацію «Консульство ДНР». Проте офіційна влада країни відзначила, що дану організацію в жодному випадку не можна вважати дипломатичним представництвом.

Нагадаємо, напередодні перший заступник голови Комітету ВР з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Ігор Мосійчук заявив, що для перемоги над окупантами потрібна неабияка політична воля та вирішення питання кордонів. Крім того, Україну просто життєво необхідно лікувати від сепаратизму, не цураючись жорстких заходів.



Читайте також:  У Франківську покажуть виставку про війну на Донбасі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.