facebook

Доба в АТО: Обстріли на донецькому напрямку

Бойовики з 18:00 1 квітня, в основному, обстрілювали сили антитерористичної операції на донецькому напрямку.

1603995




Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО у Facebook. “Учора, 1 квітня, з 18 години до півночі противник 10 разів порушував режим тиші. В основному збройні провокації з використанням стрілецької зброї та гранатометів зафіксовані на Донецькому напрямку. Тут ворог вів вогонь по Опитному і Красногорівці. Крім того, з 20.30 до 20.50 бойовики з 122-міліметрової артилерії вели вогонь по Авдіївці. А о 22.30 цей же населений пункт злочинці обстріляли з 120-міліметрового міномета”, – йдеться в повідомленні.

У Луганській області близько 00:00 незаконні збройні формування вели вогонь з гранатомета по опорному пункту українських військових у Станиці Луганській.

Як зазначається, на маріупольському і артемівському напрямках обстрілів не було.

“Порушуючи Мінські домовленості, бойовики і далі продовжують обстріли позицій сил АТО з озброєння, яке має бути відведене від лінії розмежування”, – повідомили в штабі АТО.

У свою чергу, медіаресурси сепаратистів називають обстановку в ДНР в цілому як стабільно напружену. “Незважаючи на численні заяви Києва про прихильність Мінським домовленостям, підрозділи української армії, особливо Нацгвардії, продовжують обстріли наших населених пунктів. Тільки за минулу добу ми зафіксували 31 такий обстріл. Отримали поранення різного ступеня тяжкості двоє військовослужбовців. Всього з 26 березня українською стороною режим припинення вогню порушувався 190 разів”, – йдеться в повідомленні.

Як раніше повідомлялося, бойовики 13 разів порушили режим перемир’я в зоні антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях.

Читайте також:  Як виглядають американські військові у Львові (ФОТОФАКТ)

Шукайте деталі в групі Facebook