facebook

10 ознак того, що чоловік вам зраджує

Кожен одружений чоловік хоча б раз думав про зраду. Досвідчені психологи кажуть, що навіть думка про адюльтер впливає на поведінку. Про те, як вчасно помітити, що чоловік почав вам змінювати.

1368787829

Рідкісного чоловікові вдається приховати від дружини свою зраду. У мене є знайомий, який приділяє багато уваги своїй дружині, проявляє турботу і навіть не дивиться в бік інших представниць прекрасної статі — тобто, веде себе так, як і повинен вести хороший чоловік, а коли її немає поруч (вона часто буває у відрядженнях) — спить з іншими жінками.
Сам же мотивує свою поведінку упевненістю в тому, що все в його сімейному житті саме так, як і повинно бути. Чоловік про свою невірності не переживає, тому не допускає різних прикрих промахів, а в родині немає ніяких проблем — дружина навіть не підозрює про те, що її благовірний «ходить наліво».

Якщо ж чоловік прекрасно усвідомлює, що невірність — це погано, то зрад у сімейному житті потрібно уникати, він починає переживати з приводу своїх адюльтерів. Внаслідок чого приховувати свою невірність стає проблемним заняттям, а чоловік (науково доведено, що представники сильної половини людства не вміють настільки віртуозно і правдоподібно брехати, як дами) «видає себе з головою».

Розумна дружина завжди помітить зраду. Для цього їй зовсім не обов’язково буде мати настільки незаперечні речові докази, як запах чужого парфуму, сліди губної помади на сорочці і щоденні затримки на роботі.

Чоловіка видають очі! Правда, варто зауважити, що в деяких випадках і вони «навіть не натякають» про його походах наліво. Тоді на виручку приходять 10 ознак зради. Адже приховати всі чоловікові не вдасться в будь-якому разі!

1. Забудькуватість і втома

Він раптом став забувати ваші пам’ятні дати: день знайомства, весілля. Навіть про вашому дні народження він згадує тільки після відповідного нагадування електронного щоденника. Він перестав носити кільце, поклавши його кудись на дальню полицю шафи або сховавши в кишеню піджака. Він постійно нарікає на втому, пояснюючи цим небажання займатися сексом або спільно сходити в кіно (ресторан, театр і т. п.).
В принципі, відсутність у нього сексуального бажання — перша ознака зради. Навіть якщо її причина — в ньому, а не в вас. Також один з яскравих ознак — секс перетворився на банальний процес введення-виведення: ніяких попередніх ласк і ніжностей, рекордна швидкість статевого акту. Загалом, якщо раніше багаторазовий оргазм був для вас нормою, а тепер і одиничний став святом.

2. Незвичне поведінку


В залежності від характеру чоловіки і причин, за якими він ходить наліво, його поведінка стає відмінним від того, до якого ви звикли. Різка зміна поведінки — теж яскрава ознака зради. Слід зауважити, що поведінка змінюється як би зсередини, — зовні він намагається показати, що все між вами так, як і раніше.

Читайте також:  До Чорновол увірвався спецназ ДБР із обшуком: перші деталі й фото

Тут є два варіанти. Якщо в зраді винна дружина (у всякому разі, якщо чоловік так вважає), то чоловік веде себе вкрай дратівливо. А от якщо зрада цілком на його совісті і звинувачувати, в принципі, нікого, крім себе самого, то чоловік навпаки стає незвично турботливим, ніжним і велелюбним. Розглянемо обидва.

Він то «М’який і пухнастий» …

Отже, він став трохи відстороненим, замисленим, дуже уважним і добрим. Не проходить і дня без того, щоб він не подарував вам якусь приємну дрібничку або квіти, аргументуючи невластиву йому марнотратство тим, що просто «захотілося зробити приємне». Так чоловік намагається відкупитися, компенсувати свої пригоди підвищеною увагою, — нехай навіть матеріального характеру.

… то злий і дратівливий

З іншого боку, він може стати різким і хамським. Якщо раніше під час сварок він першим йшов на примирення, всіляко намагаючись згладити конфлікт, то тепер навіть і не думає про коректність і м’якості. Це часто говорить про те, що ви його дратуєте, не влаштовуєте в сексуальному плані. Тобто, банально звалює всю вину на вас.

3. Недовіра

Якщо раніше у вас був загальний профіль на комп’ютері, один на двох електронну поштову скриньку, то тепер він створив власні профіль і пошту, поставивши на обидва хитромудрі паролі. Він аргументує це тим, що йому приходить важлива документація з роботи, — він боїться, що ви випадково можете її видалити.

Якщо раніше його телефон валявся, де попало, і часто він просив вас відповісти на дзвінок, то тепер навіть в душі у нього розмови з діловими партнерами. Він не випускає свій мобільний з рук, бере його навіть в туалет, боячись залишити телефон без нагляду, «наодинці» з вами.

Причини такої поведінки не пояснює або призводить сумнівні аргументи на їх користь. На дзвінки і sms-повідомлення при вас намагається не відповідати, — приміром, виходить у коридор або просто відвертається, закриваючи екран телефону рукою від ваших цікавих або навіть байдужих поглядів. При кожному дзвінку тривожно здригається.

4. Неадекватна реакція на жарти і задума

Він став неадекватно реагувати на жарти, погано сприймати анекдоти з приводу подружньої невірності. Будь жартівливий натяк (наприклад, «дорогою, а що це в тебе за довгий жіночий волосся на піджаку, у мене волосся коротке») приводить його в замішання.

Він дивиться переляканими очима і досить нерозумно намагається вийти з неприємної ситуації, «зам’яти» її. Він став задумливим. Часто просто сидить або лежить, про щось думаючи, мовчить, нікого не чуючи і нічого не бачачи перед собою.

5. Нові штучки в ліжку

Він застосовує нові, несподівані для вас пози, причому робить це впевнено і вміло. На ваше «хто тебе цьому навчив?» він з роздратуванням відповідає, що побачив подібне в кіно.

Читайте також:  У Тернополі в нeтверезої жінки відібрали на вулиці 7-річного сина

Може бути й протилежне — повна втрата інтересу в ліжку. Чоловік більше не обіймає вас, коли прокидається вранці, наприклад. Він робить зауваження з приводу неголених ніг або «не такий» інтимної зачіски, чого раніше не спостерігалося.

6. Запах іншої жінки

Від нього пахне чужими парфумами. Працює тільки в тому випадку, якщо «чужий запах» був помічений неодноразово. До цього відноситься і відвідування душа відразу після роботи. Він ще й привітатися-то по-людськи не встиг вами, а вже пішов митися, — хіба не дивно? Раніше подібного в сімейній практиці не відзначалося.

На його одязі з’являються жіночі волосся, на тілі — подряпини та сліди від губної помади. До слова, через подряпин він лягає спати у футболці, всіляко приховуючи від вас своє тіло. Нібито через те, що йому холодно.

7. Зміни в машині

Він пофарбував машину і став частіше її мити, купувати до неї нові аксесуари. Переднє сидіння машини відсунуто не так, як звикли ви, в попільничці лежать недопалки від тонких сигарет (ви не палите або курите сигарети іншої марки).

У нього різко збільшилися витрати, але він аргументує це частими поломками машини. Через ці поломок він нібито і спізнюється додому.

8. Зміна іміджу

Якщо раніше він ходив на роботу в джинсах і светрі, не дотримуючись ділового стилю, то тепер почав носити дорогі костюми. Він став цікавитися модою на чоловіче взуття, купує яскраві сорочки, новий годинник і портмоне.

Він став стежити за своєю зовнішністю. Записався в тренажерний зал, в басейн, іноді бігає вранці, почав робити манікюр і педикюр, змінює зачіску. Нервово реагує на ваші зауваження, що він подобається вам таким, як є, і міняти нічого не потрібно.

9. Нові звички

Він змінив марку сигарет на більш дорогу, купує інший шампунь, туалетну воду, гель після гоління і т. д. У лексиконі з’являються нові слова, причому більш властиві жінкам, іноді копіює акцент, характерний для його коханки. Він став більш розкутим на людях, часто фліртує.

10. Ревнощі і розрахунок

Чоловік став ревнивий і прискіпливий. Постійно переглядає ваш щоденник, прискіпливо читає sms. Шукає, до чого причепитися, щоб самому не бути винним. При цьому якщо і дозволяє робити те ж саме вам, то список повідомлень і виовов найчастіше виявляється порожнім. У телефонній книзі з’являються нові номери телефонів чоловіків з іменами, близькими до жіночих (наприклад, Віктор, Олександр), а нових жіночих номерів не з’являється.

Увечері попереджає про те, що затримається і буде пізніше, але намагається про все домовитися, — наприклад, що купить по дорозі додому такі-то продукти. Робить він це для того, щоб ви щохвилини не турбували його дзвінками.

Цікаво, а що думають з приводу чоловічих зрад знамениті жінки? Що дозволяє їм зрозуміти, що чоловік невірний?

“Алекса”

Я ще дуже молода і не поспішаю заміж, тому можу говорити не про подружню зраду, а про невірність коханої людини. Впевнена, що можна обійтися без новомодних сучасних методів — детекторів брехні і спеціальних агентств, які направляють до чоловіка підставних коханок.

Читайте також:  “Не судилось… не повернувся мій синочок” Ридає мати, діточки… Страшна звістка сьогодні! Біль та горе

Читати sms в мобільному телефоні і ритися в записній книжці та електронною поштою — не безглуздо, але можна і здогадатися значно простіше. У чоловіка змінюється поведінка.

Є жінки, дуже чуйні до ароматів — вони завжди пам’ятають, як пахне їх коханий чоловік. І якщо до природного запаху домішується аромат чужих духів — це вірний і погана ознака.

А ще незмінно працює проста життєва мудрість: мені достатньо подивитися в очі. Завжди адже неймовірно важко дивитися в очі тим, кого обманюєш.

Крім того, точно знаю, що не треба прагнути викликати чоловіка на відверту розмову. Фрази типу «нам потрібно серйозно поговорити» допомагають йому придумати відмовки. Краще напад — раптове.

Треба залишити чоловіка в спокої, не переводити його допитами і створити видимість повної довіри. А потім у самий несподіваний момент поставити йому провокаційне питання. Захоплений зненацька, він розгубиться і точно видасть себе.

“Лада Денс”

Прийнято вважати, що чоловік має право змінювати жінці, тому як їм рухає природа, а жіночі зради — це сором і бруд. Якщо чоловік вірний вам, є за що подякувати йому. Це дійсно так.

Вірні чоловіки сьогодні — рідкісні екземпляри. Здогадатися про зраду можна завжди, якщо вона трапилася.

Ми всі з вами раби звичок. У всіх є рутинний розпорядок, більш-менш дотримуваний. У невірного чоловіка він напевно зміниться. А потім, якщо у вашого чоловіка є коханка, швидше за все, йому захочеться водити її вечеряти, розважати і дарувати подарунки.

Неважливо, звідки він буде вилучати кошти, — головне те, що рано чи пізно це позначиться на вашому сімейному бюджеті.

“Крістіна Свєшнікова”

Чим міцніше відносини, тим тонше відчуваєш будь-які зміни в настрої. Все індивідуально. Адже жінка все відчуває, просто, навіть якщо й здогадується про зраду, може робити вигляд, що нічого не відбувається, що вона нічого не помічає. Все залежить від чоловіка, який поруч.

Якщо відносини її влаштовують — як у моральному, так і в матеріальному плані (про сімейний майбутньому з дітьми треба ж думати) — і якщо вона дійсно хоче надалі будувати відносини саме з цим чоловіком, то вона зробить вигляд, що нічого не знає. Звичайно, чого це може коштувати …

Ну, а якщо відносини себе вичерпали і хочеться нарешті поставити крапку, то зрада — це відмінний привід піти. У відносинах все залежить саме від жінки.

Розумна жінка все відчуває, все помічає, — і якщо вона чогось хоче, то завжди це отримує. Головне — бути мудрою і далекоглядною. І не жити одними імпульсами.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.