facebook

Рой Джонс: Мейвезеру потрібно домогтися нокауту, щоб перемогти Пак’яо

Екс-чемпіон світу в чотирьох вагових категоріях Рой Джонс вважає, що Менні Пак’яо може перемогти Флойда Мейвезера за очками

1604000




“Дуже здорово, що вони все-таки змогли домовитися про бій, адже цього могло і не статися. Тому нам всім потрібно насолоджуватися цим моментом.

План Пак’яо – бути швидшим за Мейвезера, спробувати перемогти американця за очками. Вони обидва дуже сильні, і це найважливіший бій в їхній кар’єрі. Обидва боксери здатні нокаутувати будь-якого у своїй ваговій категорії. Ніхто з боксерів не захоче програвати, тому що вболівальники чекали цього поєдинку п’ять років. Тому обидва спортсмени перебувають під колосальним тиском.

Думаю, що Флойду потрібно нокаутувати суперника. Тому що якщо справа дійде до рішення суддів, то у Пак’яо буде більше шансів виграти”, – передає слова Джонса ESPN.

Зазначимо, до цього Рой Джонс заявляв, що вважає Флойда Мейвезера фаворитом у протистоянні з Менні Пак’яо.

Нагадаємо, раніше СПОРТ bigmir)net повідомляв, що наступним суперником Флойда Мейвезера стане Менні Пак’яо. В ніч з 20 на 21 лютого боксери підписали контракт про бій. 2 травня боксери оскаржать титули WBA, WBC і WBO в напівсередній (до 66,6 кг) вазі.

За умовами контракту гонорар Мейвезера за бій складе 150 мільйонів доларів, а Пак’яо отримає 100 мільйонів. Також контракт передбачає і матч-реванш, який може відбудуться восени.
За матеріалами: СПОРТ bigmir)net

Читайте також:  Жертва Ломаченка став чемпіоном світу і не планує реванш з українцем

Шукайте деталі в групі Facebook