facebook

Названо найдешевші в обслуговуванні іномарки

За які авто доведеться викласти найбільше, а за які – найменше?

289263_1

За даними великого американського постачальника запчастин YourMachanic є автівки, обслуговування яких не обійдеться в кругленьку суму.

Про це повідомляє avtoblog , передає ЗМІ

Toyota Prius

Гібрид Toyota Prius зазвичай рекламують як екологічний автомобіль, який у першу чергу дозволяє економити на паливі. Однак, як виявилося, Prius ще й досить недорогий в експлуатації і обслуговуванні. За 10 років володіння цим транспортним засобом господар витратить на його обслуговування всього 4300 доларів.

289263_2

 




Кіа Soul

Вельми популярний крос-хетч з Південної Кореї Kia Soul. Фахівці з США запевняють, що без урахування витрат на бензин і заміни масла 2 рази в рік власник витратить на усунення неполадок приблизно 4700 доларів за десять років експлуатації цього автомобіля.

289263_3

 

Тoyota Camry

Ще один автомобіль для тих, хто шукає машину солідну, але недорогу в експлуатації – седан Toyota Camry. На нього, втім і так звикли дивитися українські клієнти. І не випадково! За 10 років служби цей автомобіль “з’їдає” у власника всього 5200 американських доларів. Погодьтеся, плата за такі тривалі відносини не така вже й велика.

289263_4

 

Honda Jazz

Хетчбек, на європейському та українському ринках відомий як Jazz, за всіма даними входить в десятку самих невимогливих пропозицій в В-сегменті. В Японії машину двічі називали автомобілем року, а представника його останнього покоління визнали одним з найбезпечніших хетчбеків світу. Крім того, вартість обслуговування за 10-річне володіння хетчбеком становить всього 5500 доларів.

289263_5

 

Toyota Corolla

Автомобіль, який користується шаленим попитом у світі. Завдяки цьому він навіть увійшов до Книги Рекордів Гіннеса. Машина присутня на ринку вже півстоліття і за цей час розійшлася по світу більш ніж 44-мільйонним тиражем. Відповідно, дефіциту запчастин на цю модель планета не відчуває. А за першу десятирічку експлуатації, автомобіль “попросить” тільки 5800 доларів.
289263_6

Читайте також:  Неподалік Франківська зіткнулися елітний спорткар BMW та Toyota 4Runner (ФОТО, ВІДЕО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.