facebook

Шокуючі подробиці про дівчину з Івано-Франківська, яку ґвалтував рідний батько

На Франківщині сталася жахлива трагедія. Протягом 4 років батько ґвалтував рідну доньку, що призвело до самогубства 17-річної дівчини. Вона повісилась на власному светрі. Діана Тимків — так звали дівчину, що змушена була терпіти сексуальне насильство. Вона розповідала про ці страшні речі матері, але мама їй не повірила. Як і тепер, матір Діани звинуватила покійну доньку у наклепі. Жінка стверджує, що її чоловік ні в чому не винен. Наразі матір Діани ховає обличчя від камер та продовжує захищати чоловіка-педофіла. В навчальному закладі, де навчалась Діана, викладачі та учні шоковані тим, що сталось.

UCqGXaiMOUM

За словами однієї з подруг дівчини, вони нічого не підозрювали про статеві відносини Діани та її батька.
“Що я можу сказати про Діану: вона була досить замкнутою, мало з ким спілкувалася, навчання прогулювала. Я і мої одногрупники нічого не знали про статеві відносини з її батьком. Але нам здавалося, що між ними якісь дивні стосунки”, – розповідає Зоряна.

«Одного разу вона мені сказала, що втекла з дому до своєї тітки. Якщо я не помиляюся, то це було десь навесні, у квітні здається. Діана казала, що в неї проблеми з батьком (які саме вона не казала). Розповідала, що про це знає її тітка і мама. Але мама ще думає над прийняттям рішення. Ще їй тато забороняв зустрічатися з хлопцями. Одного разу вони йшли по центру Івано-Франківська і трималися за руки. Це бачили мої одногрупниці», – поділилась з нашим журналістом дівчина.

На питання журналістки про те, чому мама не визнає очевидні результати слідства, дівчина відповіла:“ Думаю що її мама усе знає, просто Діану вже не повернеш, а інших дітей треба годувати. Також я думаю, що її мама боїться власного чоловіка, він може її залякувати.”

Читайте також:  "Росіяни ґвалтували дівчинку і фільмували на телефон": волонтер розповів жахливу історію з Ворзеля

Батько-педофіл зараз знаходиться у СІЗО. Наразі йому призначили психіатричну експертизу, а за те, що ґвалтував дочку та довів її до самогубства, йому загрожує до 10 років ув’язнення.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.