facebook

Чергова жінка подала позов на Трампа про домагання

Колишня учасниця реаліті-шоу “Кандидат”, яке вів обраний президент США Дональд Трамп, подала на нього в суд позов про домагання.

Американка Саммер Зервос подала в нью-йоркський суд позов про захист честі і гідності проти обраного президента США Дональда Трампа, передає УНН .

Samer-zevos-e1484720428465

“Я хотіла б, щоб обраний президент вирішив, наскільки правильно він збирається вчинити з С.Зервос. Якщо він просто відмовиться від своїх заяв і визнає свій вчинок по відношенню до міс С.Зервос, вона відмовиться від позову,” — заявила адвокат Глорія Олред.

При цьому правозахисник, відповідаючи на питання журналістів, чому позов був поданий за кілька днів до інавгурації Д.Трампа, заявила: “А чому не зараз? Необхідно багато мужності, щоб подати в суд на наймогутнішу людину на планеті”.

Так, С.Зервос публічно заявила про сексуальні домагання з боку Трампа в жовтні минулого року. Тоді вона розповіла, що мільярдер домагався до неї в 2007 році в номері готелю Beverly Hills.

Саммер Зервос заявила про свої претензії ще 14 жовтня минулого року, в числі кількох інших жінок. Вона звинуватила Трампа, у тому, що він намагався цілувати і хапати її в готельному номері в Беверлі-Хіллз. Коли Трамп відкинув звинувачення, адвокат Зервос, Глорія Оллред, вимагала спростування. Оскільки його не було, юрист заявила, що “час вийшов”.

Своєю чергою прес-секретар Трампа Хоуп Хікс відкинула звинувачення і назвала цю історію “абсурдною”.

Ряд жінок раніше звинуватили Трампа напередодні виборів в домаганнях, які, за їх словами, мали місце протягом кількох десятиліть. Крім того, було оприлюднено відео 11-річної давності, на якому Трамп хвалився тим, що може торкатися жінок руками за інтимні місця, оскільки він “зірка”.

За твердженням самого бізнесмена, це була звичайна чоловіча балаканина в роздягальні і в житті він би ніколи не дозволив собі нічого подібного.

Читайте також:  У мережі повірили пораді просвердлити дірку для навушників iPhone 7

Нагадаємо у жовтні Трамп, виступаючи перед виборцями у місті Геттісберг, штат Пенсільванія, заявив, що притягне до відповідальності всіх жінок, які звинуватили його в сексуальних домаганнях.

Джерело: http://intermarium.com.ua

Шукайте деталі в групі Facebook