facebook

“Красуня” шукала в мережі багатого чоловіка. Отримана відповідь Генерального директора банку її приголомшила!

Дівчина шукала багатого чоловіка за допомогою форумів для знайомств. У своїх коментарях вона вказала наступні побажання:

«Я не збираюся брехати, навіщо я тут. В цьому році мені виповнюється 25 років. Я – дуже приваблива. З хорошим смаком і відчуттям стилю. Хочу вийти заміж за хлопця, який заробляє більше 500 тис. доларів на рік.

Ви можете припустити, що я користолюбна. Але це не так. Щоб Ви розуміли: в Нью-Йорку той, хто заробляє в рік мільйон доларів, вважається представником середнього класу. І я не хочу бути жебрачкою.

Мої умови не такі вже нездійсненні. Є хтось на цьому сайті, чий річний дохід – більше 500 тис. доларів? Або ви всі вже одружені? Ще питання: «Що мені потрібно зробити, щоб вийти заміж за такого багатія, як Ви»

Всі, з ким я раніше зустрічалася, не заробляли більше 250 тис. в рік.

Ви можете відповісти на кілька питань, які цікавлять мене? наприклад:
Де ви – багаті холостяки – зазвичай “тусуєтесь”? (Будь ласка, напишіть ваші улюблені бари, ресторани, спортивні зали, бажано з адресами).

На чоловіків якого віку мені найкраще націлитися?

Чому більшість дружин багатіїв – такі неосвідчені?

Звідки вам відомо, хто годиться вам в дружини, а хто – тільки в дівчини? Роль дівчини мене не так цікавить, як роль майбутньої дружини.

Чекаю не дочекаюся вашої відповіді.

Ваша Красуня ».

Генеральний директор одного з найбільших банків США відповів їй таким чином:

«Шановна Красуня!

Я з великим інтересом прочитав ваше повідомлення на форумі. Припускаю, що у багатьох дівчат виникають такі ж питання. Дозвольте мені проаналізувати вашу ситуацію з точки зору інвестиційної привабливості.

Читайте також:  Збираємось до школи: які довідки необхідно мати до 1 вересня

Мій річний дохід – більше 500 тис . доларів. Це саме те, що ви шукаєте. Тому, впевнений, що не витрачаю час даремно. Як бізнесмен можу сказати, що одружуватися на вас – невдале рішення. Все дуже просто. Давайте вам поясню, чому.
Те, що ви намагаєтеся зробити, – бартер «краси» на «гроші», тобто, суб’єкт пропонує красу, а суб’єкт Б сплачує за неї. Здавалося, ніяких непорозумінь.

Незважаючи на це, велика проблема полягає в тому, що ваша краса зів’яне, а мої гроші без зрозумілих на те причин не пропадуть. В майбутньому, мій дохід швидше за все буде примножуватися, на відміну від вашої краси.

Говорячи економічними термінами, ми – два активи. Моя вартість буде підвищуватися, а ваша – падати. І не просто так, а в геометричній прогресії.

Уявіть, що відносини з вами – це акт торгівлі. Як і будь-який торг на Уолл Стріт, вони мають свою позицію.
Якщо ринкова ціна вас, як активу, впала, ми продамо його. Володіти і далі таким активом – просто безглуздо. Те ж саме про шлюб, до якого ви так прагнете. Як жорстоко не звучить, але найоптимальніше вирішення питання активів, які швидко і стрімко знецінюються, – це їх продаж або здача в оренду.

Будь-який чоловік, який заробляє більше 500 тис доларів на рік,в апріорі не може бути дурнем. Звичайно, такі, як я, будуть тільки зустрічатися з вами, але ніколи не одружуються на вас. Моя вам порада – зав’язуйте з цими пошуками. Краще шукайте способи розбагатіти і самостійно заробляти стільки грошей в рік. Тоді і шанси знайти багатого дурня зростуть.

Сподіваюся, що мої відповіді вам знадобляться ».

Читайте також:  Зеленський підписав указ про допомогу сім’ям, які виховують сиріт

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.