facebook

Сумне свято: у Франківську прощалися із загиблим в АТО офіцером Віталієм Сенюком (фото)

Сьогодні, 19 січня в Церкві Християн Віри Євангельської відбувається прощання з загиблим бійцем Віталієм Сенюком. Військовослужбовець загинув 14 січня 2017 року в Луганській області.


Попрощатися, окрім родичів та близьких, зібралися військові побратими та брати і сестри віри Євангельської. Прийшли також заступник міського голови Олександр Левицький і секретар міської ради Оксана Савчук, передає кореспондент Фіртки.

Люди не стримували сліз та словами співчуття підтримували рідних. Віталію Сенюку було 45-років, він був капітаном 24 бригади Збройних Сил України, начальник розвідки одного з батальйонів.

Як відомо машину, в якій їхав капітан та лейтенант, обстріляли з протитанкового ракетного комплексу. Іванофранківець загинув, а лейтенант зазнав поранень. У загиблого чоловіка залишились дружина та троє дітей.
Поховають Героя на міському кладовищі.
Віталій Дмитрович Сенюк народився 08.07.1971 року у селі Острівець, Городенківського району, Івано-Франківської області.

Спочатку проживав у селі, підлітком поїхав навчатися у військовому училищі, а вже коли став військовослужбовцем, постійно з сім’єю переїжджав з місця на місце, куди кидала його доля (Чортків, Коломия, Івано – Франківськ).



 

Читайте також:  “Томосу не існує”: Порошенко провернув грандіозний обман, репутація України знищена

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.