facebook

Знайшли в калюжі крові: загиблий на межі України та Польщі раніше служив в АТО (відео)

У пункті пропуску “Краковець” знайшли мертвим молодого прикордонника. Він помер від вогнепального поранення в голову, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

31-річний молодший інспектор Держприкордонслужби не повернувся з нічної зміни. Колеги знайшли його тіло та службовий пістолет Макарова в одному з приміщень. “Вагове приміщення, де зважують транспортні засоби. Він лежав на підлозі в калюжі крові”, – розповів заступник військогового прокурора Львівського гарнізону Тарас Кохалик.

Колеги, яких встигли допитати слідчі, пострілу не чули. Вони кажуть, що прикордонник був життєрадісними і причин вкоротити собі віку начебто у нього не було. “Завжди людей, які заступають, опитують, чи є якісь причини, які заважали би виконувати посадові обов’язки. На даний час відомо, що жодних претензій, жодних зауважень в нього не було”, – каже речник Західного регіонального управління Держприкордонслужби Володимир Шеремет.

Слідство припускає, що це було самогубство, проте стверджувати про це можна буде лише після судово-медичної експертизи. Наразі про загиблого відомо, що влітку 2014 року прикордонник два місяці служив у зоні АТО. У нього залишились дружина і неповнолітній син.


Читайте також:  На Плотницького скоєно замах - смертельне поранення від пострілу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.