facebook

Дмитро Шепелєв шокував новиною – батько Жанни Фріске вбив її ртуттю

Російська ЗМІ пишуть про те, що телеведучий Дмитро Шепелєв у свої книзі про покійну дружину, викрив злочин її батька проти самої співачки. 

Виявляється, чоловік давав своїй дочці перед смертю… ртуть!



Ми розуміємо що це навіть звучить дико, але в книзі справді так написано. Батько сподівався, що ртуть допоможе рятувати дочку.

Після виходу в світ книги Дмитра Шепелєва «Жанна», стали спливати нові, часто непривабливі подробиці про хворобу Жанни Фріске і її сім’ю. Зокрема, в одній із глав цивільний чоловік співачки розповідає про те, якими варварськими методами лікували рідні співачку після того, як вже вмираючу Жанну перевезли до рідної домівки.

Шепелев пише:

Нескінченні сімейні чвари. Лайка. Мат. Нерви розхитані у всіх. Мене звинувачують в неправильно обраному лікуванні і бездіяльності. І зовсім божевільним: «Ти хочеш її смерті!» «Вам є що запропонувати натомість?» – Питаю – Було що запропонувати? Де ви були протягом цих двох років? Відповіді немає. Лише крик, огидні істерики і плач.

За словами телеведучого, його життя перетворилося на пекло і, врешті-решт, під напором родичів Дмитро самоусунувся, відійшов в сторону, коли зрозумів, що лікування не допомагає, а рідні Жанни більше не довіряють йому. Все, що залишалося робити – це сидіти і чекати.

Шепелев пише:

З цього кошмару виходу було два – одужання Жанни або її смерть. 

А тим часом сім’я рятувала співачку своїми силами.

Вони хапалися за будь-які пропозиції лікарів і екстрасенсів. Препарати призначалися по телефону. У будинку з’явився народний цілитель. Провінційний дід, який запевнив, що за кілька тижнів поставить хвору на ноги. Читав молитви, поїв настоями трав. З мовчазної згоди рідних додавав туди ртуть. Я молився про одне, щоб вона нічого не відчувала і не розуміла.

Нагадаємо, напередодні смерті Жанни Фріске, Дмитро, забравши маленького Платона, виїхав на відпочинок до Болгарії, а на наступний день, 15 червня 2015 року Жанни Фріске не стало.

Читайте також:  Жінки, які сплять з чужими чоловіками, ніколи не будуть щасливими

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.