facebook

Нічна аварія у Яремче: п’яний франківець скоїв ДТП в якій постраждало п’ятеро дітей та двоє дорослих

22 січня близько 18:45  в м. Яремче по вул. Свободи трапилася аварія за участі мешканця Івано-Франківська.

Відомо, що 26-річний водій “ВАЗу 2109”,  житель с. Микуличин Яремчанської міської ради не справився із керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення із автомобілем “Форд Фієста”, під керуванням 38-річного жителя м. Івано-Франківськ, повідомляє Франик посилаючись на Управління з питань цивільного захисту ОДА.

Внаслідок зіткнення водій автомобіля “ВАЗ 2109” отримав тілесні ушкодження у вигляді ссадини лівої кінцівки, а пасажири автомобіля даного автомобіля госпіталізовані в Яремчанську ЦМЛ: 28-річний пасажир з діагнозом: ссадина обличчя, рвана рана нижньої губи, алкогольне сп’яніння; у дітей віком 6,4 та 3-роки медики виявили струс головного мозку. Ще один 3-річний пасажиргоспіталізований до дитячої лікарні Івано-Франківська із ЗЧМТ, перелом вискової кістки, після травматичний розрив барабанної перетинки, забій головного мозку.

4-річний пасажир автомобіля “Форд Фієста” госпіталізований з діагнозом: післятравматичні головні болі.

Як врезультаті з’ясувалося, водій “ВАЗу 2109”, згідно акту медичного висновку, керував автомобілем в стані алкогольного сп’яніння – 1,69 проміле.



Як ми знаємо, згідно статті 130 ч. 1, 2, 3 КУпАП: керування ТЗ у стані алкогольного, наркотичного або іншого сп’яніння, а також під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції:

— тягнуть за собою накладення штрафу на водіїв 10 200 грн. з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 1 рік, і на інших осіб – накладення штрафу 10200 грн.

Змінами до другого абзацу частини другої встановлюється, що повторне протягом року скоєння будь-якого з порушень, передбачених частиною першою цієї статті,

— тягнуть за собою накладення штрафу 20 400 грн. з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 3 роки, і на інших осіб – накладення штрафу 20400 грн з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого.

Читайте також:  Як об’єднання у територіальну громаду змінило життя 12 поселень на Прикарпатті: Переворот свідомості (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.