facebook

21-річний український іммігрант-вбивця проведе решту життя за гратами в США

Брати-близнюки Руслан і Роман Глухі, які в 2014 році намагалися сховатися від поліції і викликали аварію на Антілоуп-роуд в Сакраменто, в якій загинув чоловік і його дочка-підліток, раніше були визнані винними у вбивстві.

У минулу п’ятницю суд округу Плейсер засудив Руслана до довічного ув’язнення, а Романа – до 30 років в’язниці, повідомляє. Згідно з оприлюдненим прес-релізом окружного прокурора, Руслан Глухий проведе решту життя за тюремними гратами без права на дострокове звільнення. Його брат-близнюк Роман Глухий отримав 30 років тюремного ув’язнення.

21-річний Руслан Глухий був визнаний винним у двох випадках вбивства першого ступеня, крадіжці зі зломом і спробі втечі від поліції. Обтяжуючими обставинами є вбивство під час здійснення іншого тяжкого злочину і вбивство кількох людей.

Брати-близнюки Руслан і Роман Глухі звинувачуються в тому, що в 2014 році, намагаючись сховатися від поліції округу Плейсер в Сакраменто, вбили сім’ю іммігрантів з Мексики.

Як випливає з документів суду, після цього вони продовжили втечу від правоохоронців. Роман Глухий звинувачений за двома статтями вбивства другого ступеня.

Божевільна гонка поліцейських за ними почалася після рутинної дорожньої перевірки, під час якої українські іммігранти не підкорялися вимогам місцевих поліцейських і кинулися бігти. Саме тоді викрадений ними пікап на швидкості 100 миль на годину (160 км /год) врізався в невеликий седан загиблих.

Сім’я Глухих приїхала з України в Сакраменто в 2001 році в пошуках кращого життя. Батько сімейства працював в сфері перевезень, а сини займалися реслінгом. За словами знайомих, хлопці вживали героїн. На думку родичів, швидше за все саме ця звичка підштовхнула друзів до крадіжки.

Відзначимо, що на самому початку судового процесу брати Глухі не визнавали себе винними.

Читайте також:  Тараса Чорновола запхали у смітник: Облили сечею та зеленкою

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.