facebook

Крадії-невдахи залишили крадене авто в кюветі

Коломийські правоохоронці розшукали зловмисників, котрі викрали автомагнітолу та набір ключів з автомобіля, а через кілька годин, побачивши у дворі багатоповерхівки чуже авто, незаконно заволоділи ним.

До правоохоронців за допомогою звернувся 26-річний місцевий мешканець. Чоловік повідомив про те, що невідома особа незаконно заволоділа його автомобілем марки “Ніссан Санні”, якого він залишив у дворі будинку. Того ж дня до поліцейських за допомогою звернулася і 53-річна місцева жителька, яка повідомила про те, що невідомі з її автомобіля марки “ЗАЗ Таврія”викрали автомагнітолу та набір ключів.

Отримавши повідомлення про викрадення автомобіля та вчинення крадіжки, поліцейські невідкладно розпочали комплекс пошукових заходів та невдовзі затримали осіб зловмисників. Ними виявились 21 та 15-річні місцеві мешканці, старший – житель райцентру, неповнолітній – одного із сіл району. Вказані особи уже потрапляли в поле зору правоохоронців за скоєння майнових злочинів.

Як з’ясували, зловмисники, побачивши авто в дворі будинку, будучи в нетверезому стані, шляхом підбору ключа до дверей автомобіля, проникли в салон та, зламавши замок запалювання, завели авто і поїхали.

Враховуючи стан злодіїв, їхня подорож була недовготривалою. При виїзді зміста водії-угонщики з’їхали з дороги в кювет, де залишили автомобіль та змісця події втекли.

В ході проведення слідства поліцейські з’ясували, що юні зловмисники причетні і до скоєння вказаної вище крадіжки з автомобіля, вчиненої перед угоном. Викраде вони відразу ж продали невідомому перехожому, а після цього взялися до крадіжки авто.

Наразі обох підозрюваних затримано в порядку ст.208 КПК України.

За фактами крадіжки та незаконного заволодіння транспорним засобом(ст.185 та ч.1 ст.289 ККУ) розпочато кримінальні провадження. Проводиться слідство.

Читайте також:  Двоє франківців вкрали з автозаправки алкоголь

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.