facebook

Шестирічна донька загиблого бійця з Тернопільщини мріє про ляльку – героїню з мультфільму

6-річна Кіра, донька загиблого бійця з Тернопільщини Дмитра Лабуткіна, мріє про ляльку — головну героїню із мультфільму «Спляча красуня», принцесу Аврору в рожевій сукні. Про це дізналися тернопільські волонтери, відвідуючи сім’ю в рамах проекту «Мрії, що здійсняться».

Від початку літа, волонтери Логістичного центра допомоги бійцям АТО Оля Дячишин та Христина Феціца об’їжджали сім’ї загиблих воїнів в яких є неповнолітні діти та вручали грошову допомогу і подарунки від доброчинців, повідомляють на сайті Логістичного центру.

Відвідуючи родини загиблих Героїв, волонтери спілкувалися з дітьми та розпитали їх, зокрема, і про їхні мрії.

— Звісно, нам не під силу повернути їм батьків, але ми можемо ощасливити дітей велосипедом, екскурсією або зустріччю із кумиром, — кажуть активісти.

ПРО ТАТА. Дмитро Лабуткін — родом з Кременеччини, журналіст, капітан-лейтенант, проходив службу в Севастополі. Навесні 2014-го року після окупації Криму російськими військами виїхав з Криму до Одеси. 21 січня прибув до Краматорська та поїхав на передову як журналіст. Зник 16 лютого 2015-го року в районі Дебальцевого. 20 березня 2015-го року у Дніпропетровському морзі підтвердили, що одне з тіл загиблих українських військовиків, доставлених з Дебальцевого, належить Дмитру.

ПРО МРІЮ. В Одесі залишилися дружина та 6-річна донька Кіра. Дівчинка любить малювати, кататися на велосипеді та відвідувати танцювальні гуртки. Кіра мріє про ляльку — головну героїню із мульфільма “Спляча красуня” принцесу Аврору в рожевій сукні.

Більше інформації про мрії діток загиблих Героїв шукайте на сайті Логістичного центра допомоги бійцям АТО http://ato.te.ua, у розділі “ЗдійсниТи мрії”. А також на сторінці у мережі “Facebook”



https://www.facebook.com/lcdbato
. “Гаряча” лінія: (097)2-055-055.

Читайте також:  У мережі набирає популярності зворушливе виконання колядки франківськими монахами

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.