facebook

4 нових способи отримати задоволення в ліжку (відео)

Періодично навіть найміцнішим відносинам потрібна невеликий струс. Особливо це стосується любовних утіх: щоб секс не перетворився в подружній обов’язок, потрібно підтримувати іскру. Кращий спосіб – експериментувати і пробувати нові способи зробити приємність собі і партнеру. Вирішили внести різноманітність до вашого сексуального життя? Бери на озброєння кілька ефективних рад!

Секстинг

Термін складається з двох англійських слів – sex ( «займатися сексом») і texting ( «відправляти повідомлення»). Буквально секстинг – це обмін сексуальними посланнями і фото. Незважаючи на те, що про пікантну розвагу вперше стало відомо майже десять років тому, сьогодні секстинг – справжній масовий тренд. Слідують йому не тільки підлітки, як це було спочатку, але і люди солідного віку. Результат опитування американських соціологів виявився вражаючим – майже 90% дорослих жителів США підтвердили, що займаються секстингом. Крім того, в рамках цього ж дослідження з’ясувалося, що у пар, які практикують незвичайну кіберрозвагу, рівень довіри і задоволеність сексуальними стосунками значно вища.

Психологи пропонують пробувати секстинг в самих різних форматах – від обміну відвертими знімками до відеодзвінків. Не слід забувати і про класичне секс-листування: такий спосіб особливо підійде тим партнерам, які соромляться обговорювати свої інтимні фантазії наживо. Невимушена ігрова обстановка, що не припускає зорового контакту, дає можливість розслабитися і більш відверто говорити про свої сексуальні бажання.

Пошук “точок задоволення”


Як це не дивно, в ХХI столітті люди знають вкрай мало про сексуальність один одного. Хибні уявлення формуються через ЗМІ та порноіндустрію: більшість чоловіків асоціюють жіночий оргазм з таємничою точкою G, в той час як обізнаність жіночої половини населення про чоловічу фізіологію нерідко виявляється ще більш мізерною. Насправді ж, у представників сильної статі тільки в області статевого члена і ануса розташовано понад 30 ерогенних зон. Правильна їх стимуляція може наблизити або, навпаки, віддалити еякуляцію, а також надати оргазму нові відтінки. Сам процес дослідження тіла партнера вже передбачає безліч нових інтимних сценаріїв – від еротичного масажу до всіляких любовних ігор.

Читайте також:  7 речей, які чоловік робить тільки тоді, коли справді кохає

Підключаємо фантазію

Представляти розвиток пікантних сюжетів в голові не тільки абсолютно нормально, але і корисно. Крім того, якщо у жінки відсутнє бажання пофантазувати про щось «порочне» і сексуальне, це може говорити про проблеми з лібідо, стрес або навіть депресію. Навчившись вдаватися до фантазій, ти зможеш швидше налаштовуватися на секс і приходити в стан збудження. Іноді це навіть дозволяє успішно долати ніяковість і комплекси.

Щоб «розгойдати» сексуальну фантазію, для початку потрібно зрозуміти, про що мріяти. Кращий помічник в цьому питанні – еротичне кіно. Спробуй відшукати сцену, яка пробудить твою чуттєвість. Подумки прокручуй  сюжет який сподобався, представляючи себе в головній ролі. Чим частіше ти будеш практикуватися, тим краще буде результат. Намагайся освоїти не тільки реконструкцію сексуального епізоду, але й навчитися отримувати задоволення від процесу. Це закріпить відчуття і сприятливо позначиться на емоційному стані.

Регулярні тренування

Крім безпосередньо занять сексом, не забувай і про спеціальні фізичні вправи – тренування м’язів тазового дна. Вони корисні не тільки при підготовці до пологів, але також уповільнюють процеси старіння і продовжують сексуальну молодість. Міцна інтимна мускулатура багато в чому впливає на якість сексуального життя: відчуття від занять любов’ю стають значно яскравіші. Привести м’язи тазового дна в тонус допоможуть спеціальні тренажери і міостимулятори. Може, варто спробувати?

Як урізноманітнити сексуальне життя (Відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.