facebook

Чому прикарпатські «регіонали» плюють на закони, а їм за це нічого не має? (документи)

За документами, у Верховинські ЦРЛ «працюють» два головних лікарі, які отримують посадові оклади. Така юридична колізія виникла через те, що контракт з Пугальським В.О. підписаний з головою райдержадміністрації, а контракт з Ілюком М.Д. – з районною радою. Хто відповідатиме за цей правовий нігілізм?

Іван Шкіндюк, за часів Януковича активіст ПР. На даний час голова Верховинської райради від “Батьківщини”

Ще 10 травня 2016р. голова Верховинської РДА Олег Валерійович Лютий видав розпорядження про поновлення на посаді головного лікаря Верховинської ЦРЛ Пугальського В.О. (*оскільки Контракт з головним лікарем Верховинської ЦРЛ гр. Пугальським підписаний саме головою Верховинської РДА на підставі Регламенту РДА, таке рішення є правомочним).

Окрім того, на виконання рішення Яремчанського міського суду Івано-Франківської області від 7 травня 2015 року та ухвали Апеляційного суду від 8 липня 2015 року «Про скасування наказу Верховинської ЦРЛ №64 та на виконання постанови ВП №49558552 «Про відкриття виконавчого провадження» від 17.02.2016р. головний лікар Верховинської ЦРЛ Микола Дмитрович Ілюк видав наказ про скасування Наказу №64 від 18.07.2014 року «Про звільнення Пугальського В.О.» із займаної посади головного лікаря Верховинської ЦРЛ.

Володимир Пугальський – головний лікар Верховинської ЦРЛ

Гр. Пугальський В.О. звертався з питанням невиконання згаданих рішень до голови Івано-Франківської ОДА Гончарука, Прокуратури Івано-Франківської області, уповноваженого ВРУ з прав людини. Утім досі вказане вище рішення не виконуються.



На руках в Пугальського В.О.  є Ухвала Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ від 07.10.2015 року про відмову у відкритті касайціного провадження щодо скасування рішення Яремчанського міського суду про поновлення на роботі гр. Пугальського В.О. Таким чином, вища касаційна судова інстанція визнала судове рішення Яремчанського про скасування розпорядження про звільнення Пугальського законним. На виконання рішення суду видано два виконавчі листи про поновлення на роботі гр. Пугальського В.О.

Читайте також:  Засудили студентів, які в масках грабували будинки у Надвірній

Версії направили інформаційний запит до Генерального прокурора України Юрія Луценка про невиконання рішень щодо поновлення на роботі Пугальського В.О, які набрало законної сили і не оскаржені в судах.

Нагадаємо, Ілюк М.Д. є депутатом Івано-Франківської обласної ради від політичної партії «Укроп».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.