facebook

Поліція Івано-Франківщини затримала двох збувачів наркотиків (фото)

46-річну жінку та 25-річного чоловіка, мешканців обласного центру, збувачів наркотичних речовин правоохоронці викрили на «гарячому».

Працівниками управління протидії наркозлочинності ГУНП в області спільно з працівниками відділу карного розшуку Івано-Франківського ВП ГУНП було викрито 46-річну франківчанку під час продажу 0,5 г психотропної речовини «Амфетамін» за 120 грн.

У іншому випадку задокументовано як вона збула 1 фольговий згорток із вмістом психотропної речовини «амфетамін» уже за 200 грн. У зв’язку із чим особу «М» було затримано.

Під час проведення обшуку за місцем її проживання виявлено та вилучено фольгові згортки із вмістом психотропної речовини. Загальна кількість вилученого амфетаміну становить 11 г (22 дози).

Особу «М» затримано та оголошено про підозру за вчинення злочину передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення придбання Кримінального кодексу України. Судом обрано їй міру запобіжного заходу – домашній арешт.

Проводиться слідство. За збутом 50 мг наркотичного синтетичного лікарського засобу «метанон» за 150 грн., правоохоронці застали та затримали 25-річного франківчанина. Іншому покупцю він збув уже 75 мг «метанону» за 180 грн.

Під час затримання підозрюваного та його огляду було вилучено 365 грн, 4 таблетки (100 мг) «метанону», а при обшуку в його автомобілі знайшли та вилучили наркотичну речовину «марихуану» (гідропоніка) вагою близько 6 г., у помешканні франківець зберігав ще 16 таблеток та пристрій для вживання наркотичної речовини «марихуани».

Особу «Д» затримано у порядку ст. 208 КПК, йому оголошено підозру за вчинення злочину передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення придбання Кримінального кодексу України.

Судом обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Проводиться слідство.



Читайте також:  Світ не без добрих людей: В Івано-Франківську чоловік повернув телефон дівчині, яка забула його в торговому центрі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.