facebook

У Нью-Йорку назвали найкращий автомобіль року

Переможцем щорічного конкурсу Всесвітній автомобіль року став Mercedes-Benz C-Class.

1604506




Німецький автомобіль Mercedes-Benz C-Class був у четвер, 2 квітня, визнаний найкращим автомобілем року на міжнародному автосалоні, що завершується в Нью-Йорку. У фіналі він обійшов таких конкурентів, як Volkswagen Passat і Ford Mustang, повідомляє ТАСС.

Рішення приймало авторитетне журі, що складалося з 75 журналістів з різних країн світу, які пишуть на автомобільні теми. Згідно з правилами, члени журі обирали тільки серед тих автомобілів, які вироблялися і продавалися в 2014 році щонайменше на двох континентах.

Останнє, четверте, покоління компактного седана C-Class було представлене в січні минулого року на Детройтському автосалоні.

Цього року концерн Mercedes-Benz завоював звання “найкращого” ще у двох категоріях. Так, найкращим спортивним автомобілем року став Mercedes-AMG GT, який випередив BMW M4 Coupe і Jaguar F-Type R Coupe.

У Росії свій “найкращий автомобіль” випустять у січні

Другий рік поспіль на автосалоні в Нью-Йорку обирали найкращий автомобіль класу люкс. Ним став Mercedes-Benz S-Class Coupe.

Електромобіль BMW i8 переміг у категорії найкращий екологічно чистий автомобіль. Найкращий дизайн, на думку журі, у французького Citroen C4 Cactus.

Читайте також:  У Нью-Йорку знайшли вкрадену картину Пікассо

Шукайте деталі в групі Facebook