facebook

Дівчина схудла на половину своєї ваги, щоби вийти заміж

Усього за рік Дженніфер Гінлі схудла на 16 розмірів – із 26-го британського до 8-го!

Вона важила 122,5 кілограма – а тепер вага показує всього 62. За це Дженніфер отримала звання “Міс Тростинка” і потрапила на обкладинку журналу про схуднення, передає Ukr.Media.

Історія 26-річної жительки британського Ліверпуля справді заслуговує на увагу. Дженніфер була закохана у свого бойфренда впродовж 11 років – однак коли він заговорив про одруження, попросила його відкласти пропозицію до того моменту, як вона поверне собі ідеальні форми. І трохи більше ніж за рік їй вдалося досягти мети!

У грудні 2014 року вона з Люком поїхала у Флориду. І згодом, переглядаючи фотографії із Диснейленду, зауважила, яка вона товста та потворна. “Я виглядала настільки нездоровою, що плакала, задаючись питанням, чому ж я довела себе до такого стану”, – згадує Дженніфер.

У травні вона взяла участь у зустрічі для схуднення, які влаштовує у Великобританії організація зі зниження ваги. Їй запропонували план харчування, комплекс вправ, а також участь у групі підтримки. На здоровій їжі Дженніфер швидко втрачала зайве – і врешті отримала фігуру мрії та перстень від коханого.

Читайте також:  На Франківщині згоріли дві літні кухні — загинули чоловік і жінка

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.