facebook

У лікарнях Івано-Франківська обмежать відвідування пацієнтів

Протягом кількох останніх місяців, особливо у святкові дні, в лікувальних установах Івано-Франківська відбувся ряд крадіжок особистого майна як пацієнтів, так і лікарів. Також було кілька випадків викрадення комунального майна.

«Невідомі зламали двері до роздягальні і викрали одяг та особисті речі медичних сестер. Зняли і винесли умивальник, винесли урни для сміття, які стояли по коридорах та туалетних кімнатах.

Хочу звернутися до громадян міста: це комунальне, тобто ваше майно. Лікарня – це установа, яка функціонує за ваші податки, за сплачені вами ж благодійні внески. Ми стараємося зробити умови перебування у лікарні максимально комфортними як для пацієнтів, так і для медичних працівників. Тому хотілося б, щоб до лікарняного майна ставилися обережно.

Протягом дня до лікарні приходить близько півтори тисячі відвідувачів. Ми плануємо обмежити відвідування пацієнтів у стаціонарах: чітко визначимо години, призначені для відвідин, щоб мати змогу проконтролювати перебування в лікарні сторонніх людей, які займаються крадіжками і вандалізмом. Відвідування пацієнтів має бути організованим і під чітким контролем», – наголосив головний лікар Івано-Франківська Тарас Масляк.

Читайте також:  У себе вдома злочини коїти побоявся? Нігерієць зґвалтував українку

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.