facebook

Енергетично сильні жіночі імена та їх значення

У житті кожної представниці прекрасної статі значення імені грає важливу роль. Напевно, ви вже помітили, що для дівчат з ім’ям Віка властиво бути кращою, в той час як Наталі спокійні і не прагнуть звернути гори. Які ж імена мають найсильнішою енергетикою?

Ці імена своїх носіїв роблять по-справжньому успішними і щасливими. Значення імен, що мають потужний захист від негативу , імена, які роблять жінку сильніше і інші знання допоможуть зрозуміти, що криється за тим чи іншим ім’ям. Які імена жінок повинні бути в пріоритеті у чоловіків?

Наталія

Енергія Наталії стабільна і непорушна. Переводить Наталя як Рідна. Перешкоди для жінки з таким ім’ям – не привід повертати назад. Зламати Наталю нереально! У той час як у інших імен присутні як сильні, так і слабкі сторони, ім’я Наталя – це баланс, золота середина!

Іноді іншим здається, що дівчина з ім’ям Наталя не від світу цього, але, безсумнівно, це ім’я дарує його носительці відчуття повної гармонії з навколишнім світом. Чоловіки без розуму від дівчат з ім’ям Наташа, тому що вони таємничі і володіють аурою, як магніт притягує представників сильної статі.

Ірина


Популярність цього імені сьогодні практично зійшла на «ні», однак на заході СРСР воно мало велику популярність і не випадково. Виявляється, Ірина – володіє однією з найпотужніших енергетик. Життя Ірини цікаве, а самі дівчата, що володіють таким ім’ям успішні, красиві зовні і внутрішньо. Крім того, Ірина заможна і є гідним суперником по бізнесу навіть для чоловіків.

Тетяна

Перекладається ім’я Тетяна як Упорядниця. Взагалі Таня дівчина сімейна, але господині з носіїв цього імені далеко не самі приблизні. Однак Тетяни добрі, випромінюють теплоту і привабливі. Дарують оточуючим спокій. Дітей Тетяна виховує у чудовій казковій атмосфері. Будинок дівчат з ім’ям Тетяна повний гостей, а в особистому житті стабільно все чудово. Деяким буває з Танею нудно, але цей мінус незначний, адже плюсів у дівчини з таким ім’ям набагато більше.

Читайте також:  Pianoбой представив несподіваний кліп «Неисправимый»: відео

Олена

Перекладається як Олена «ясна», «світла».

У дівчат з таким саме багато позитивних якостей, але є один недолік – уява Олена часто не використовує. Цей «недолік» хороший тим, що Олена ніколи не ревнує і не додумує зайвого.

Так як Лєна на льоту схоплює отриману інформацію, вона може відмінно проявити себе в освітній і керівної сфері, працюючи начальником або вчителем.

З Олен ідеальні дружини і кращі матері. Сильна енергетика імені Олена притягують чоловіків і друзів.

Носійки імені Олена на погані вчинки, зради і підстави абсолютно не здатні!

Вікторія

Те, що ім’я Вікторія перекладається як «перемога» знає кожен. Це ім’я справді говорить само за себе. Вікторія дійсно перемагає скрізь і завжди! При цьому дівчина з таким ім’ям має свої слабкості, але на тлі низки можливостей і позитивних якостей вони просто меркнуть. Енергетика Вікі володіє великою потужністю. Вікторія завжди бажає бути першою і іноді може навіть влаштувати змагання з представником чоловічої статі. Саме тому серед жіночих імен з сильною енергетикою Вікторії знаходять чоловіків рідше, ніж Олени або Ірини.

Однак це стосується не всіх дівчат з ім’ям Вікторія. Якщо до Віки знайти персональний підхід, вона стає справжнім вірним партнером по життю і навіть допоможе чоловікові вирішити його проблеми.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.