facebook

Найгірші регіональні дороги: попри вкладені кошти дорога Калуш-Жидачів перебуває в жахливому стані (відео)

Дорога Т-14-19 Миколаїв – Жидачів – Калуш на ділянці від межі Івано-Франківської області до передмість Жидачева роками перебуває в непроїзному стані. Автошлях. який з’єднує Прикарпаття з Львівщиною, має старатегічне логістичне значення для розвитку двох областей. Наразі, рух на автівці тут є аварійно небезпечним.

 

Автошлях Т 1419 — автомобільний шлях територіального значення у Львівській та Івано-Франківській областях. Проходить територією Миколаївського, Жидачівського та Калуського районів через Миколаїв—Розділ—Жидачів—Журавно—Калуш. Вікіпедія


У 2016 році САД Львівщини обіцяла відремонтувати дорогу. Роботи провели в районі Журавно та зі сторони Івано-Франківської області. Та діялянка в районі с. Монастирець досі в жахливому стані. Попри це, тут щодня змушені проїжджати десятки автобусів та вантажівок. Водії обурюються, що гроші вкладені в ремонт дороги минулого року, виявились фактично закопаними в пісок.

“Для чого було починати ремонт, вкладати бюджетні гроші і завершити його на півдорозі. Якщо вже почали роботи, необхіно було доремонтувати дорогу. Хоча б ділянку від Калуша до Журавного, яка має стратегічне значення”, – розповів Версіям водій вантажівки Олег.

У 2016 рокі САД Івано-Франківської області за кошти держбюджету забезпечила ремонт  дороги Т-14-19 у Калуському районі. Кабмін виділяв кошти в сумі 1 млн грн для ремонту Т-14-19 Миколаїв — Жидачів — Калуш на ділянці км 52 + 264 — км 67 + 776. Також за повідомленням САД Львіської області мали бути проведені ремонтні роботи на участках дороги Т-14-19: 39+000 – км 52+264 Монастирець (2,3км).

Нагадаємо, минулого року на Львівщині назвали найгірші регіональні дороги. Як не дивно до списку увійшов також автошлях Т1419 МиколаївЖидачівКалуш,

Читайте також:  Вокальні бої: Отець Олександр Клименко виконав пісню Стінга на “Голосі” (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.