facebook

Відтепер можна одружуватись у франківському облмуздрамтеатрі

Головне територіальне управління юстиції в Івано-Франківській області отримало клопотання про спроможність надання послуг з організації проведення державної реєстрації шлюбу від Івано-Франківського академічного обласного муздрамтеатру імені Івана Франка.

При розгляді даного клопотання встановили, що облмуздрамтеатр спроможен надавати послуги з організації проведення державної реєстрації шлюбу за обраним заявником місцем.
Івано-Франківський академічний обласний музично-драматичний театр імені Івана Франка має в наявності окреме приміщення для уповноваженого працівника відділу державної реєстрації актів цивільного стану, обладнане необхідною комп’ютерною технікою, та місце для проведення державної реєстрації шлюбу.
Таким чином, в Івано-Франківську одружитися за добу можна буде за адресами:
– Івано-Франківський краєзнавчий музей (вул. Галицька, 4А),
– Івано-Франківська обласна філармонія (вул. Л. Курбаса, 3)
– Івано-Франківський академічний обласний музично-драматичний театр імені Івана Франка (вул. Незалежності, 42).
Нагадаємо, 11 січня 2017 року Урядом схвалено розпорядження Кабінету Міністрів України “Про внесення зміни до пункту 1 розпорядження Кабінету Міністрів України від 13 липня 2016 року №502”, яким розширено перелік міст України, де запроваджується реалізація пілотного проекту щодо державної реєстрації шлюбу у скорочені строки за обраним заявниками місцем.
До міст, де можна зареєструвати шлюб за 24 години, приєднаються Івано-Франківськ, Ужгород, Суми, Тернопіль, Чернігів та Чернівці.
Нагадаємо, що з метою апробації європейських стандартів у сфері державної реєстрації актів цивільного стану 13 липня 2016 року розпорядженням Кабінету Міністрів № 502 запроваджено пілотний проект щодо державної реєстрації шлюбу у скорочені строки за обраним заявниками місцем.

Читайте також:  ”Шлюб був формальним”: з’явилися нові дивні деталі розлучення Лopак

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.