facebook

Дорожній патруль. Олександр Фацевич повідомив про створення нової структури на базі патрульної поліції. ВІДЕО

4 лютого заступник Голови Національної поліції України Олександр Фацевич приїхав до Івано-Франківська, аби привітати патрульних міста з річницею роботи.

Спілкуючись з журналістами, Олександр Фацевич розповів про створення Дорожнього патруля на базі патрульної поліції. Такий проект в Нацполіції планують створити уже в 2017 році.

Дорожній патруль має гарантувати безпеку на дорогах національного значення по всій Україні. Олександр Фацевич пояснив, що ніхто не буде стояти в кущак і ловити водіїв. Навпаки, будуть спеціальні автомобілі, які матимуть вбудовану систему, що фіксуватиме швидкість.

“Труднощів немає. Я хочу, щоб більше молодих людей працювали в Нацполіції.

Змінювати країну – загальна задача. Нам зараз потрібно гарантувати безпеку громадянам і дати той сервіс, який їм (Ред. – громадянам) потрібен”, – додав заступник Голови Національної поліції України.

Також Олександр Фацевич оцінив роботу патрульних Івано-Франківська.




Дорожній патруль
сформують на базі департаменту патрульної поліції України, а також у складі дорожньої поліції будуть колишні інспектори ДАІ і співробітники спецпідрозділу “Кобра”.

У структурах управління патрульної поліції створять роти і батальйони дорожньої патрульної поліції. Її формування відбуватиметься у 2 етапи. Перший етап набору кандидатів триватиме до 1 серпня наступного року, другий – до 1 грудня. У столиці до лав дорожніх патрульних планують набрати 600 осіб.

Читайте також:  «лохотрон»: «Нова Пошта» продовжує безкарно обманювати клієнтів

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.