facebook

Вони 6 років ходять на могилу свого сина годувати його: родина що поховала себе заживо,після жахливого вбивства дитини (відео)

У понеділок, 6 лютого, глядачі побачили новий випуск соціального ток-шоу “Говорить Україна“.

В програмі розповідали про злочин шестирічної давності, а саме жахливе вбивство 17-річного хлопця. На його обличчі було більше 35 ножових поранень. Йому намагалися вирізати очі. Але найжахливіше те, що над тілом юнака поглумилися – йому хотіли відрізати статеві органи. Родичі просять допомогти покарати вбивцю!

“Коли я зайшов на впізнання, цього навіть ворогу не побажаєш, око виколоте ножем, а на лиці не було ні кусочка живого місця. Родина мого брата вже шість років живе в цьому траурі. Через це не виходить заміж і молодша донька, вони не знають що таке весілля, христини… у них траур. Поки вбивця не понесе покарання ми всі будемо в траурі. Мама з татом стали як “живі мерці” знають дорогу тільки на могилу сина, вони щодня ходять туди і носять сину їсти, там є люди…охоронці…, але вони думають що їсть їх син. Бабця покійного за шість років жодного разу не бачила сонця, вона зробила собі окрему кімнату, і там похоронила себе заживо, живе там у повній темноті ”- розповідає рідний дядько вбитого.

Мало того підозрюваним виявився троюрідний брат покійного, якого після року досудового розслідування його було відпущено на волю в зв’язку із спливом строку утримання під слідством. І згодом знову заарештовано за підозрою у скоєні нового подібного злочину тепер вже щодо жінки яку від психопата дивом врятував її син. Жінка теж отримала подібні тілесні ушкодження в область ока, лиця, та легень.

Більше деталей дивіться у випуску “Говорить Україна”



 

Читайте також:  На Львівщині автомобіліст на смерть збив велосипедиста і втік (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.