facebook

Хворий на рак Олег Романюк з Івано-Франківщини прибув на лікування до італійської клініки. РЕКВІЗИТИ

19-річний Олег Романюк, в якого рак крові, потребує допомоги.
В хлопця важкий рецидив гострої промієлоцитарної лейкемії з дислокацією 15-17 хромосоми.

Зараз хворий залишився без зору.



Олег Романюк
переніс операцію на лівому оці у львівській клініці, але, на жаль, зір не відновився. У результаті рідні і волонтери просили небайдужих про допомогу, аби відвезти Олега на лікування за кордон.

Як стало відомо в  Фейсбук-спільноті на підтримку хворого, мрія частково збулася – Олег Романюк 8 лютого прибув в одну з італійських клінік. Про це детальніше розповів дідусь хворого – Іван Романюк.

“8 лютого о 17 годині Олег з Божою допомогою і добрих людей прибув до італійської клініки. Дорога далась дуже важко, не вгамовується біль у спині, давить на його емоційний стан проблема зору . Різниця між львівською клінікою вражаюча . Вчора і сьогодні буде здавати аналізи. Поки що радості мало . Ми дуже-дуже віримо і молимося, щоб наші надії збулися, щоб він був чуйним лікарем за покликом душі”, – йдеться у повідомленні дідуся Олега.



Реквізити для допомоги:

Україна:
Картка ПриватБанку:
5168 7572 4522 4581
Орися Василівна Романюк

Англія:
Sort code 30-94-21,
acc.num. 17619268, Lloyds bank, Leanna Ashley
SWIFT code: LOYDGB2L
IBAN: GB93LOYD30942117619268
BIC: LOYDGB21180
Bank address : 31-33 Halloway road, N78JU
Paypall :
[email protected]

Нагадаємо, Олег Романюк уродженець м. Надвірна. Хлопець навчався у Львові на стоматолога допоки не захворів.  У м. Надвірна 26 та 27 грудня відбувся благодійний захід на підтримку хворого. Кошти із заходу передали на лікування 19-річному надвірнянцю.

Олег втратив зір, стан важкий і потрібні кошти на лікування. Приблизна вартість лікування – 150 тис. євро та 13 тис. доларів за спеціальний літак з медичним обладнанням, адже хлопець не транспортабельний. Рідні просять небайдужих допомогти.

Читайте також:  Держава видасть українцям по 95 тис. гривень: хто має право на допомогу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.