facebook

З’явилися подробиці страшної трагедії, у якій жінка викинула з вікна дитину і вистрибнула сама (відео)

Сьогодні зранку, 12 лютого, у Києві сталася трагедія: з вікна сьомого поверху випали жінка та дитина.

За інформацією прес-служби Нацполіції Києва, жінка загинула на місці інциденту від отриманих травм.

Своєю чергою, її трирічного сина у важкому стані доправили до лікарні. Згідно з попередніми даними, що жінка викинула із вікна дитину, а потім вистрибнула сама.

“Близько 7-ї години ранку правоохоронці отримали повідомлення про те, що на вулиці Срібнокільська у Дарницькому районі із сьомого поверху з вікна квартири випали жінка та маленька дитина. На місце відразу виїхали патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група і лікарі”, – йдеться у повідомленні.

Окрім того, правоохоронці встановили особу жінки – місцева жителька, 1986 року народження. Коли правоохоронці спробували потрапити у іі помешкання, двері були зачинені, тож їх довелося зламувати.

Наразі відкрито кримінальне провадження, поліції встановлює обставини трагедії.

Також у соцмережі Facebook журналіст Влад Антонов повідомив, що хлопчик провалився через дах у підвальне приміщення. Його в критичному стані госпіталізували, діагностувавши відкриту черепно-мозкову травму, політравму. Зазначається, що прогноз несприятливий.

За словами Антонова, матері загиблої надають допомогу медики швидкої. У жінки гостра реакція на стрес та серцевий напад.

Зокрема, один кіт помер, а за життя іншого боряться ветеринари. Тваринка забилася у закритому приміщенні, щоб його врятувати, викликали господаря офісу, який приїхав із Троєщини.

Кота також доправили в клініку з черепно-мозковою травмою, внутрішньою кровотечею та переломи лап. Проводиться повний комплекс ревнімаціонних заходів. Стан тваринки стабільно важкий, але хребет цілий.





Читайте також:  “Нeщacнe кохання, соціальні мережі, чи прoяви диявoлa”: у невеличкому місті на Вінничині пoвicилиcя троє підлітків

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.