facebook

У франківчанина, який п’ять років не платив за опалення, забрали побутову техніку

Для тих франківців, які ухиляються від оплати комунальних послуг, існує спеціальна група, що працює при Сервісному Центрі комунального підприємства «Івано-Франківськтеплокомуненерго». Ця група проводить роз’яснювальну роботу з боржниками, а коли це не дає результатів – примушує сплатити борги через суд за допомогою працівників Державної виконавчої служби. Саме так нещодавно група змусила сплатити борги франківця, який «халявив» протягом п’яти років. Про це повідомляє PRESS-ЦЕНТР із посиланням на blitz.if.ua.



Пан Роман проживає на вулиці Гната Хоткевича. Останніх п’ять років він не сплачував за опалення, через що назбирав 18 тисяч гривень боргу. Чоловікові надсилали численні звернення, які він просто ігнорував. Врешті, працівники Державної виконавчої служби через суд змусили чоловіка звернути увагу на свій борг: головний державний виконавець разом з дільничим представником поліції прийшли до нього додому і вилучили побутову техніку, як частину погашення боргу.

Наступного ж дня чоловік прийшов на підприємство і сплатив 3,5 тисячі гривень погашення боргу, а також судовий збір на суму 151,80 гривень. З ним уклали Договір про розтермінування боргу, а також зобов’язали сплатити збір виконавчої служби і погасити всі судові витрати.

Читайте також:  Рекордна платіжка за опалення: киянин отримав рахунок на 6571 гривню

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.